Galéria

A három legragaszkodóbb csillagjegy, akik a végletekig kitartanak a másik mellett

Forrás: Mérleg

Ennek a jegynek az egyensúly az egyik legfontosabb dolog az életében, a szerelem és a kapcsolatok viszont mindig elsőbbséget élveznek nála. Ő az a típus, aki nagyon vágyik egy társra, szingliként nem is igazán találja a helyét, és ha szerelmes lesz, nagyon ragaszkodik a párjához. Már a kezdetektől vele képzeli el az életét, és akkor is kitart mellette, ha ez a valaki nem viszonozza kellően az érzéseit. Még az sem kizárt, hogy egy megcsalást is megbocsát!
Forrás: Rák

A zodiákusok leggondoskodóbbika a Rák, úgyhogy nem meglepő, hogy ő minden barát és rokon mellett ott áll. Számára fontosak ezek a kapcsolatok, építgeti őket, vigyáz rájuk, és hisz abban, hogy mindegyik őszinte, igaz kötődést takar. Néha még magának sem vallja be, ha ez nem felel meg a valóságnak. Mint a leghűségesebb csillagjegy, mindenki titkát megőrzi, még akkor is, ha az övére nem vigyáznak ennyire mások.
Forrás: Halak

A legromantikusabb jegy számára a kapcsolatok mindennél fontosabbak. Hűséges típus, aki nehezen bízik meg másokban, de ha ez megtörténik, a végletekig kitart mellettük. Amíg ott van a szívében a szeretet, az utolsó szalmaszálba is képes kapaszkodni, keresi a másikat, programokat szervez, és egyetlen barátot sem hagy elillanni az életéből. Ez a szerelemre is igaz! Ha valakiért oda van, még évekkel később is gyakran gondol rá, olyannyira ragaszkodik legalább az érzéshez.