Galéria

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Forrás:

Kávéspoharak, könyvek, tollak, névjegykártyák, töltőkábelek mindenütt. Suzy Green pszcihológus szerint leginkább a kreatív emberekre jellemző az asztalon fellépő káosz, mert a rendetlenség inspirálja őket.

 


Forrás:

Ha az előbbiek ellenkezője igaz rád, vagyis mindent egyből kidobsz és a helyére teszel, akkor keményen dolgozol, viszont könnyen felmegy benned a pumpa. 

 


Forrás:

Alapvetően érdekelnek a szép dolgok, és a tökéletességre törekszel. Biztos, hogy jó az ízlésed, ám ha túlságosan a szépségre koncentrálsz, a produktivitásod látja kárát.

 


Forrás:

Sok emlék, fénykép van az asztalodon és körülötte? Imádod a kihívásokat, keresed az új élményeket, kreatív és barátságos természetű vagy.

 


Forrás:

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy oldalra is terjeszkedsz, vagyis a melletted dolgozó asztalára is átkerül pár cuccod. Lily Bernheimer pszichológus szerint domináns jellem vagy, ugyanakkor nagyon véded a saját területedet – milyen ironikus.

 


Forrás:

Ha szeretsz másoktól távol dolgozni, hajlamos vagy néha barátságtalanul viselkedni, ugyanakkor nagyon kreatív és produktív vagy. Ha túl sok dolog kerül az asztalra, az könnyen elvonja a figyelmedet a munkádról, ezért igyekszel mindig rendet tartani a munkaállomásod környékén.