Galéria

5 babaholmi, amiket jó előre érdemes beszerezni

Forrás:

Valószínűleg akkor sem történik semmi komoly baj, ha nem mosod külön a csecsemő és a saját ruháitokat, de legalább az első hetekben, hónapokban érdemes picit jobban odafigyelni a kisbaba holmijaira. Hiszen az ő bőre még nagyon érzékeny, puhaságra vágyik, és az sem jó, ha túl sok kemikália érintkezik a kis ruháival. Ma már kaphatóak kifejezetten babaruhákhoz való mosószerek: ezekkel biztosan nem lősz mellé!

A JOY-Napok alatt az Ariel Baby mosógél 2.699 Forint helyett 25% kedvezménnyel, 2.024 Forintért a tiéd lehet a DM üzletekben!
Forrás:

A kisbabához nem csak popsitörlő kendőre van ám szükség: érdemes beszerezned olyan arc és kéztörlőt is, pláne nyárra, ami gyengéden ápolja a baba bőrét, és utazáskor is nagyon nagy hasznát veszed majd!

A 25 darabos Babydream arc és kéztörlő kendő a JOY-Napok alatt a Rossmann üzletieben 33% kedvezménnyel kapható, így 299 Forint helyett egy csomag 200 Forintért a tiéd lehet!
Forrás:

Ezekre nem konkrétan a babának van szükség, de kicsit mégis: az anyukák életét ugyanis sokkal könnyebbé teszik a szoptatós melltartók, felsők, amiknél egy mozdulattal meg lehet oldani a szoptatást. 

A JOY-Napok alatt a HelloMami üzleteiben 20-50% kedvezményt kapsz a kismamaruhák és a szoptatós holmik árából!
Forrás:

A babák imádják, hiszen ezek általában fel vannak szerelve minden színes, csillogó, különleges formájú holmival, amiket már az egészen pici babák is örömmel nézegetnek. Ha még nem vettél játszószőnyeget, érdemes olyat választani, amin tényleg sok extra kellék van, de aminek jó puha, és könnyen mosható az anyaga!

A JOY-Napok alatt a Játékbolt.hu oldalon 7000 Forint felett ingyenes a kiszállítás, emellett további kedvezmények is vannak a megjelölt termékekre! Ez a Fisher Price óriás játszószőnyeg is szuper választás, az eredeti ára 13.690 Forint. 
Forrás:

A legtöbb baba imádja az ágyra feltehető zenélő kis játékokat, amik általában valami kellemes, altató zenét játszanak. Ez tényleg tökéletes ajándék!

A JOY-Napok alatt a Játékvár.com oldalán a zenélő bébi plüss bari fiús és lánys színben is kapható, a termékekre pedig 10-20% kedvezmény van a webshopban és az üzletekben!