Galéria

6 hajszín, ami uralni fogja a tavaszi szezont

Forrás: Eperszőke

A vörös és a szőke közti átmenet minden világos bőrűnek mesésen áll. Meleggé teszi a bőrtónusodat, és kiemeli a szép, világos színű szemedet.
Forrás: Mély csoki

A legmenőbb barna jelenleg egyértelműen a mély csokibarna. Mindegy, hogy vikágos vagy sötét a bőröd, ezt bátran viselheted. A lényeg annyi, hogy fényes legyen és hamvas, mindenféle vörös árnyalat nélkül.
Forrás: Kontúros haj

Teljesen mindegy, most épp milyen színű a hajad, egy pár jól elhelyezett világos csíkkal szépen feldobhatod. Tetess fodrászoddal a mostani színednél 3-4 árnyalattal világosabb highlightokat a hajadba!
Forrás: Rose gold

Ékszerben, cipőben, ruhában és hajban is hódít a rose gold. Ha szőke vagy, és kissé unod, színeztesd át rózsaarany színűre, ami egyértelműen a legtavasziasabb hajszín.
Forrás: Baby szőke

Ha alapból is szőkés tónusú a hajad, vesd be a hamvas kislány szőkét. Tudod, ez az a szín, ami a gyerekeknek természetesen van, és erre irigykedsz felnőttként. Nagyon friss és üde hatást kelt, kérj ilyet a fodrászodtól!
Forrás: Totál platina

Csak a világosabb hajúaknak ajánlott, de nekik nagyon. Az egészen fehér szőke hódít a szezonban, és csodásan is mutat, azonban nagyon gyakran kell tövet festetni, és azonnal meglátszik benne a lenövés. Ha amúgy is szőke vagy, akkor próbáld ki.