Galéria

Divatos darabok, amelyeket olcsóbban szerezhetsz be a tavaszi JOY-Napok alatt

Forrás:

A nyári szezonra akár ezt az ujjatlan ruhát is beszerezheted, 20 százalékkal olcsóbban a tavaszi JOY-Napok alatt! A kedvezményt a kupon ellenében a pénztáraknál vonják le, online vásárlás esetén fizetés előtt a kuponkód megadása szükséges.

Eredeti ár: 6995 Ft

Egyéb kedvezménnyel össze nem vonható.
Forrás:

Ha szereted a különleges szandálokat, akár a Scholl lábbelijét érdemes beszerezned a nyári időszakra. Most a tavaszi JOY-Napok alatt 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatod meg bármelyik Scholl cipőt.

Eredeti ár: 26990 Ft
Forrás:

A farmerszoknyák idén kimondottan divatosak lesznek, a Gas hosszú farmerruhája pedig szuper választás lehet! Most 20 százalékkal olcsóbban szerezheted be ezt a darabot a JOY-Napok alatt.

Eredeti ár: 19900 Ft

Az akció az eredeti árból értendő és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.
Forrás:

Végre beköszöntött a szandálok időszaka is, a csinos darabokból pedig sosem elég. Mit szólnál, ha a JOY-Napok alatt olcsóbban szereznéd be például ezt a szandált is? Most lehetőséged lesz rá, ugyanis az üzlet 20 százalék kedvezményt biztosít minden termékre a kupon ellenében, kivéve az 50 százalékkal vagy annál jobban leárazott modellekre.

Eredeti ár: 19990 Ft

Más kedvezménnyel vagy kuponnal nem vonható össze.
Forrás:

Ez a különleges farmernadrág egyszerre nagyon kényelmes és szupermenő, ráadásul most 20 százalékos kedvezménnyel szerezheted be a JOY-Napok alatt.

Eredeti ár: 11990 Ft

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.
Forrás:

Természetesen a kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni, hiszen egy szuper táska öltöztet is. Az Enihorn üzleteiben most 25 százalékkal olcsóbban szerezheted be bármelyik terméküket a JOY-Napok alatt.

Eredeti ár: 61500 Ft (195 €)

A kedvezmény a JOY-Napok ideje alatt minden ENIHORN termékre vonatkozik, melyet nem online, hanem üzletben vásárolnak meg.
Forrás:

A nyári szezonban epdig a színes, vibráló árnyalatok is hódítanak, így ne félj beszerezni egy feltűnőbb ruhát. A Vans 20 százalék kedvezményt biztosít a JOY-Napok alatt, így például ezt a darabot is megvásárolhatod olcsóbban.

Eredeti ár: 13990 Ft

A kedvezmény a vásárlás teljes összegére vonatkozik, azonban más akcióval nem vonható össze.