Galéria

Ezek a romantikus filmek jönnek 2018-ban

Forrás: A 70-es évek végén London egyik lepukkant városrészében, Croydonban három punk srác véletlenül egy rossz házibuliba állít be. A házban ugyanis egy csapat egészen furcsán viselkedő és egészen furcsa öltözetet viselő földönkívüli száll meg, hogy tanulmányozzák bolygónkat....
Forrás:

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.
Forrás: A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. 
Egyik este Charlie is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét...
Forrás:

Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására. Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül. Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és “családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet…


Forrás:

A sztori a hatvanas évek elején játszódik Angliában, és egy fiatal házaspárról szól. A fiú szegény, a lány gazdag, de ami ennél is nagyobb baj, hogy a külső problémák mellett vannak belsők is: a feleségnek az előzetes szerint már az első este kétségei vannak az elköteleződés miatt, és a szexszel is vannak problémái.


Forrás:

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James.
Forrás:

A Csillag születik remake (az eredeti 1937-ben készült Janet Gaynor és Fredric March főszereplésével) egy ifjú énekes-színésznő hírnév felé vezető útját mutatja be, akit egy idősebb, és lecsúszófélben lévő alkoholista színész próbál segíteni. A filmhez Lady Gaga új zenét szerzett.