Galéria

A 2018-as Met-gála legjei

Forrás:
Ha MET-gála, akkor Sarah jessica Parker, és ha Sarah Jessica Parker, akkor minden képzeletet felülmúló fejdíszek. Nem ez az első eset, hogy SJP ilyen impozáns kiegészítőt választ, az képzeletbeli aranyérmet pedig most is bezsebelte vele.
Forrás:
A díva nagyon ért a lábvillantáshoz, nem is meglepetés, hogy a MET-gálán is ő vitte ebben a prímet.
Forrás: Tegnap este az arany, a fehér és a fekete dominált a vörös szőnyegen, ezért is rajongunk annyira Anne Hathaway Valentino ruhájáért. Semmi túlzás, mégis minden szem rá szegeződött.
Forrás:

Kate Bosworth komolyan vette a dress code-ot, és lehozta az este legszűziesebb look-ját. És amiért annyira imádjuk, hogy valahogy ebben az Oscar de la Renta kreációban mégsem tűnik úgy, mintha jelmezbálba készülne - úgy ahogy van tökéletes!
Forrás:
Ehhez nem lehet mit hozzáfűzni... imádunk Blake!
Forrás: Nem ezt vártuk ezen az estén az extrém Miley Cyrustóltalán pont ezért volt olyan üdítő jelenség egyszerű, de nagyszerű ruhájában a vörös szőnyegen.
Forrás: Amal Clooney ritkán kockáztat, ha divatról van szó, most viszont bevállalta az egyik legmegosztóbb kombinációt, szoknyát és nadrágot is viselt egyszerre. Mi nagyon bírtuk!
Forrás: Zendaya a sztárvilág kaméleonja. A 21 éves színésznő imádja gáláról gálára megváltoztatni a stílusát, most éppen Jeanne d’Arc-nak öltözött. 
Forrás:

Csillogásból nem volt hiány az este folyamán, nekünk viszont egyértelműen Rosie Huntington-Whiteley volt a kedvencünk.
Forrás:
Kendall a gálán szembe ment az árral, és a sok estélyi között ő ezzel a Off-White overállal tűnt ki a tömegből.