Galéria

5 európai úticél nőknek, ha egyedül akarnak utazni

Forrás:

Amint beteszed a lábad a történelmi belvárosba, magával ragad majd az a páratlan építészeti csoda, amihez fogható nincs még egy a világon. Bejárod a legszebb utcákat, épületeket, iszol egy hűs koktélt az egyik kávézó teraszán, és hagyod, hogy feltöltsön ez a kulturális élmény.
Forrás:

Az sem zavar, hogy a nyári forróságban csak úgy ontják magukból a meleget az óváros márvány utcái, te csak barangolsz, nézelődsz, betérsz minden apró szuvenírboltba. Lábadnál a tenger, aminek már a látványa is nyugtató hatással van rád, s tudod, ha keresel egy jó strandot, bármikor órák hosszat pancsolhatsz.
Forrás:

Szereted a hajóutakat? Akkor ezt vétek volna kihagynod! A tekintélyt parancsoló, ám mégis kecses természeti képződmények mellett suhanva elgondolkodsz, hogy merre is tartasz most, vagy hogy hol van az ember helye ebben a nagy világban. Ha nemcsak a fényképezőgéped memóriakártyáját szeretnéd megtölteni jobbnál jobb képekkel, hanem a lelkedet is szívesen feltöltenéd, ez lesz a neked való utazás.
Forrás:

Nem csak a városnézés, shoppingolás vagy a hatalmas parkok és monumentális emlékművek miatt kell Londonba látogatnod. Hanem az újra és újra megújulni képes város, a széles programválaszték, a rendezvények, koncertek miatt is érdemes oda utazni. Tipp: nézz meg egy klasszikus darabot valamelyik színházban, azután irány a Soho!
Forrás:

Járd be a hatalmas belvárost, egyél-igyál a legjobb gasztrohelyeken, és fürdőzz a németek vendégszeretetében! Miután túl vagy a múzeumok javán, és kipróbáltad a legfinomabb söröket, irány az Olympiapark, ahonnan mesés kilátás tárul a szemed elé, ha felmerészkedsz a kilátótoronyba!