Galéria

Celebek álomnászútjai - Avagy ezeken a helyeken töltik a sztárok a mézesheteket

Forrás:

Katalin hercegné húga lagzija után többhetes álomnászútra indult férjével: először Marlon Brando luxusnyaralójában töltöttek pár napot Francia Polinéziában, aztán Ausztráliát vették célba.
Forrás:

2014-ben az álompár a világ egyik legszebb óceánpartját választotta a nászút helyének: a velencei lagzi után a Seychelle-szigetek északi részére utaztak, egy olyan szigetre, ahol mindössze 11 magánvilla és magán úszómedence található, így tökéletesen tudták élvezni a nyugalmat, és persze egymást. 
Forrás:

Az egykori Spice girl és kedvese 2015-ben házasodtak össze, és egy luxussziget helyett Cannest vették célba: egy méregdrága szállodában romantikáztak, de sokszor látták őket városnézés közben is.
Forrás:

Hollywood egyik legvagányabb párja 2015-ben, a lagzi után Wyatt lányukat is magukkal vitték a nászútra: először a Yosemite Nemzeti Parkba látogattak el, ez után következett a Napa völgy, ahol borászatokat néztek meg, végül jött Disneyland.
Forrás:

Az egykori celebpár sem óceánpartra, hanem Írországra szavazott: kastélyokat néztek meg, 5 csillagos hotelekben laktak, és élvezték a csodás éghajlatot.
Forrás:

Ha az ember férje a Snapchat alapítója, akkor nem kérdés, hogy az égvilágon bárhová tud helyet foglalni. Miranda Kerr és párja tavaly a mesés Fijin töltötték a mézesheteiket, de nem is akárhol: a Laucala szigeten pihentek, ami a Red Bull társalapítója, Dietrich Mateschitz tulajdona. Itt egy éjszaka pedig körülbelül 15 millió Forintba kerül!
Forrás:

A teniszfenomán és a Reddit társalapítója tavaly 9 napot töltöttek a Bahamákon, Kamalame Cay-en, és akkor két hónapos kislányuk, Alexis is velük tartott. A friss házasok egy négyszobás, tengerre néző, igazán családbarát nyaralóhelyen pihentek, itt közel 10 millió Forintba kerül egy hét pihenés. De eljutni ide sem volt egyszerű, ugyanis a magánszigetet csakiis privát komppal, helikopterrel vagy hidroplánnal lehet megközelíteni.
Forrás:

A modern család dögös sztárja és a szexi szívtiipró a celebek kedvenc nyaralóhelyén, Turks and Caicoson pihenték ki az esküvő fáradalmait. Egy díjnyertes üdülőhelyen, Parrot Cayen lazítottak, amihez egy mérföldnyi érintetlen tengerpart, magán úszómedencék és luxsingatlanok tartoznak, egy éjszaka pedig 600.000 Forintnál kezdődik.