Galéria

Tavaszi-nyári cipők a JOY-Napokon 15.000 Forint alatt

Forrás:

Évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a nyári hónapokban ezek a pillekönnyű lábbelik, amik extra kényelmesedk, divatosak és tökéletesek akár városnézéshez, akár  a munkahelyre is!

A Deichmann kék mintás espadrillese a JOY-Napok -1. napján 7.990 Forint helyett 20% kedvezménnyel 6.390 Forintért a téid lehet,
Forrás:

Ezek még nem számítanak magas sarkú daraboknak, viszont a néhány centis talpú lábbelik kétségkívül nyújtják az alakot, és strandra épp úgy tökéletesek, mint egy esti kerti partira!

A tengerész stílus pedig minden nyáron abszolút befutó: mi imádjuk a Women's Secret papucsát, amit a JOY-Napokon 20% kedvezménnyel, kb. 7.800 Forint helyett 6.200 Forintért megvásárolhatsz!
Forrás:

Biztos, hogy neked is van olyan nyári papucsod, amit évek óta imádsz, mert a világ végére is elmehetsz benne, és ha úgy öltözöl fel, még a szettedet is fel tudja dobni! Ha nincs, akkor itt az idő beszerezni egyet!

A Birkenstock egypántos modellje járás közben még tornáztatja is a lábat, ez a metálos szín pedig most elképesztően menő! Eredeti ára 15.990 Forint, de a JOY-Napokon 10% kedvezménnyel, 14.391 Forintért a tiéd lehet!
Forrás:

Kényelmesek, divatosak, szoknyával épp úgy viselhetően, mint farmerral vagy egy dögös ovarallal. Idén ráadásul nem csak a ruhák, de a cipők terén is hódítanak a pasztell darabok!

A Puma Smach V2 Ribbon modellje bőrből készült, eredeti ára 15.990 Forint, de a JOY-Napokon 1500 Forint kedvezményt kapsz minden 15.000 Forint fölötti darabból, és 30% kedvezmény is lesz a kijelölt darabokra!
Forrás:

Ha nyár, akkor felejts el a feketét: jöhetnek a színes, mintás, cuki, meglepő, különleges darabok!

A Toms imádnivaló mintákkal dobja fel a cipőit évről-évre: most nagy kedvencünk ez az epres cukiság, ami abszolút kényelmes, ráadásul a JOY-Napok alatt 20% kedvezménnyel, 17.990 Forint helyett 14.390 Forintért a téied lehet a Pig Shoes üzleteiben!