Galéria

Fesztiválszezonra felkészülni! Szerezd be már most a nyár legvagányabb beauty cuccait!

Forrás: A napsütés és a nagy por a fesztiválokon alaposan kiszáríthatja a bőrödet. Dobj be a bőröndödbe egy hidratáló testápolót, és a reggeli zuhany után kend be magad alaposan! 25% kedvezmény minden Barnängen termékre 2018. május 10. és 13. között az ország összes Müller és Rossmann üzletében.
Forrás: 50% kedvezmény a Bourjois termékekre a Rossmann drogériákban! Érvényes az ország összes Rossmann üzletében, és ez azért szuper, mert beszerezheted a legmenőbb, legfesztiválozósabb rúzs színeket. Ha semmit nem teszel az arcodra a bulikban, csak egy kis rúzst, már azzal felturbózod a kinézetedet.
Forrás: 50% kedvezmény minden Dettoltermékre! Érvényes a készlet erejéig minden magyarországi DM üzletben 2018. május 9. és 13. között. Szerezz be minden fesztiválra egy kézfertőtlenítőt, hogy biztosan távol tartsd magad a baciktól, még akkor is, ha épp nincs szappan a mosdók mellett.
Forrás: Használd fel az Estée Lauder 20%-os kuponját, és váltsd be egy szupertartós alapozó vásárlásáhouz. Egész nap a helyén marad, és tökéletesen tart a nagy melegben is. A kupon az Estée Lauder szaküzleteiben és a www.esteelauder.hu oldalon váltható be, 2018. május 10-13. között. Az online kupon kód a magazinban található.
Forrás: A kupon 1 db L’Oréal Paris dekorkozmetikai termék kedvezményes vásárlására jogosít az ország összes DM üzletében a készlet erejéig 2018. május 9. és 13. között. Használd fel egy szupertartós és gyönyörű pillákat varázsoló szempillaspirálra, amellyel csábító szempilláidat a szomszéd sátorból is észre lehet majd venni.
Forrás: Szerezz be egy füstös szürke és nude színekből álló szemhéjpúder palettát, amellyel esténként felfrissítheted a nappali sminkedet, vagy épp bulis, füstös sminket kreálhatsz. 20% minden termékre, 25–30% a megjelöltekre! Beváltható a Marionnaud Parfümériákban és online a webshopbban.