Galéria

5 csajos kütyü, ami minden lánynak jól jön

Forrás:

Ha fontos számodra, hogy a lehető legjobb minőségben hallgass zenét, akkor ebben a fejhallgatóban nem fogsz csalódni.  Az elegáns, csajos kialakításával pedig biztos megbámulja majd mindenki, milyen menő! 20%-os kedvezménnyel szerezheted be a JOY-Napok alatt.

 

 


Forrás:

Mivel itt a jó idő, eljött a kinti bulik időszaka is. A JBL hangszóró vízálló, akár egész nap bírja az akksija, így bátran magaddal viheted akár strandoláshoz vagy egy kerti sütögetésre is. Rengeteg szín közül választhatsz, ez a türkiz viszont szerintünk mindent visz.

 


Forrás:

Ha a fotózás a mindened és a szelfiken kívül az utazásaidról, fincsi kajákról is szokták posztolni, nem hiányozhat az arzenálodból ez a szett. Amellett, hogy makro, széles látószögű lencsét is tartalmaz az ötös csomag, halszem-optikával, zoom-lencsét és polarizált lencsét is kaphatsz. 20% kedvezménnyel lehet a tiéd.

 


Forrás:

Ha szeretnéd minél tovább használni a telódat, olyan tokban érdemes tartanod, ami tényleg védi. Ennek a toknak a belső oldala puha, mikroszálas béléssel van ellátva, külső borításához pedig annyira jó hozzáérni, hogy le sem teszed a telódat. 20%-os kedvezménnyel lehet a tiéd JOY-kuponnal. 

 

 


Forrás:

Ha azonnal szereted papíron is megnézni a legjobb képeidet, nem hiányozhat ez a kicsi printer a kiegészítőid közül. Pár pillanat alatt kinyomtathatod a kedvenc fotóidat, akár Snapchatről, Instagramról és más közösségi oldalakról is. A JOY-Napok alatt pedig 20% kedvezménnyel szerezheted be!