Galéria

Ezért szeretsz bele a rossz férfibe a csillagjegyed szerint

Forrás:

Olyan férfiakba szeretsz bele, akik túlságosan hasonlítanak rád.

Nagyon kalandos lelkületű vagy, és pont ilyen kalandorokba szeretsz bele szinte mindig te magad is. Noha a kapcsolat általában izgalmasan veszi kezdetét, hamar felszínre törnek a problémák, mivel olyannyira dominánsak vagytok mindketten, hogy egy idő után megpróbáljátok elnyomni egymást. A legjobban akkor járnál, ha egy nyugisabb személlyel jönnél össze!
Forrás:

Olyan férfiakba szeretsz bele, akikről rosszat súg a megérzésed, mégsem veszed komolyan.

Nagyon makacs vagy, és egyúttal jellemző rád, hogy mindig adsz egy újabb esélyt a pasinak, még akkor is, ha a megérzésed rosszat súg. Nehezen tanulsz a hibáidból, mert reménykedsz abban, hogy ezúttal minden másképp alakul. Ám ez sosem történik meg. Te olyan személlyel tudnál igazán jól kijönni, aki nagyon laza és alkalmazkodó, ugyanis a makacsságod gyakori vitaforrás.
Forrás:

Félsz a csalódástól, ezért elmenekülsz a megfelelő pasik elől.

Igazi társasági lény vagy, aki szeret a középpontban lenni, és vágyik is a szerelemre. Amikor viszont végre bekopogtat az ajtódon valaki, olyannyira megijeszt a csalódás gondolata, hogy inkább lezárod a dolgokat azelőtt, hogy az érzések eluralkodnának rajtad. Emiatt leginkább egy olyan pasira van szükséged, aki elég határozott ahhoz, hogy küzdjön érted.
Forrás:

Olyan férfiakba szeretsz bele, akik túlságosan önzőek.

Nagyon gondoskodó típus vagy, ezért szinte mágnesként vonzod magadhoz azokat a pasikat, akik folyton figyelemre vágynak. Ők azok, akik állandóan csak magukról beszélnek, a társaság középpontjában akarnak lenni, és ha ez nem történik meg, képesek hatalmas drámákat lerendezni. Mivel nagyon tudsz szeretni, nehezen jössz rá, hogy neked is szükséged van a törödés viszonzására, pedig valójában csak akkor lehetsz boldog, ha ilyen társat sikerül találnod!
Forrás:

Olyan férfiakba szeretsz bele, akik sosem ellenkeznek veled.

Azt hinnéd, ez pozitívum, de valójában egyáltalán nem az. Karizmatikus személyiséged van, és eleinte jól érzed magad egy olyan személlyel, aki mindenre igent mond. Rövidesen viszont elkezdesz unatkozni ezekben a kapcsolatokban, és te magad is belátod, hogy nem tudsz fejlődni egy ilyen pasi mellett. Olyan személyre van szükséged, aki képes pozitív kritikát adni számodra!
Forrás:

Olyan férfiakba szeretsz bele, akik túlságosan lazák.

Összeszedett személy vagy, aki szereti a biztonságérzetet, és mindig mindent előre megis tervezel. Emiatt sosem lehetsz igazán boldog egy olyan férfi mellett, aki életművésznek tartja magát, és csak sodródik az árral. Egyszerűen sosem tudjátok megérteni egymást, ami sok vitához, és végül csalódáshoz is vezet. Olyan személyre van szükséged, aki képes tanácsokat adni neked, és nagyon is megbízható.
Forrás:

Olyan férfiakba szeretsz bele, akik nem a belső értékeidért szeretnek.

Nagyon megnyerő személyiséged van, és a külsőddel is sokat foglalkozol. Ezért sajnos mágnesként vonzod azokat a férfiakat, akik igazából nem is akarnak megismerni téged, hanem a külsőd miatt akadnak veled lenni. Ez viszont neked sosem lesz elég! Olyan pasi mellett lehetsz boldog, aki arra is odafigyel, amit mondasz neki, és meg is jegyzi a veled kapcsolatos infókat.
Forrás:

Túlságosan önbizalomhiányos férfiakba szeretsz bele.

Nagyon titkozatos, izgalmas személyiséged van, mégis előfordul, hogy bedőlsz az álcának, és olyan férfiakba szeretsz bele, akik csak előadják a magabiztosságot, és valójában nincsenek kibékülve saját magukkal. Ez idővel ahhoz vezet, hogy nem bízik meg benned a pasid, féltékenykedni kezd, te pedig egyszerűen nem viseled jól ezeket. Inkább egy érzékenyebb partner illene hozzád, aki képes téged megérteni minden helyzetben.
Forrás:

Komolytalan pasikba szeretsz bele.

Imádod a szórakozást, a játékokat, az élet vicces pillanatait, ezért olyan pasikat vonzol magadhoz, akik hasonló véleményen vannak. Azonban van különbség játékosság és komolytalanság között, és bármennyire is szereted az adott személyt, egy gyerekes felfogású férfi mellett sosem leszel boldog. Inkább olyan pár passzolna hozzád, aki képes komolyan is viselkedni, ha a helyzet úgy kívánja.
Forrás:

Introvertált személyiségű pasikba szeretsz bele.

Igazi munkamániás vagy, aki nem szereti azokat a férfiakat, akik mindig a középpontban vannak. Ezért gyakran hoz össze az élet visszafogottabb, csendesebb, elmélkedőbb típusokkal, akikkel ugyan jól kijössz, de sajnos egyikőtök sem tudja, hogyan kellene közelíteni a másikhoz. Ezért is gyakori, hogy eltávolodsz a partnereidtől. Egy lazább, összeszedettebb személy passzolna hozzád igazán.
Forrás:

Olyan férfiakkal jössz össze, akik hozzád hasonlóan követelik a szabadságot.

Nem szereted, ha keretek közé vagy szorítva, és imádod a szabadságot; emiatt pedig vonzod magad köré a hasonló elvű pasikat. A gond csak az, hogy két ennyire szabadlelkű ember nem igazán tud kapcsolatban maradni, így a vége szinte mindig csalódás. Olyan párra van szükséged, aki segít abban, hogy két lábbal a földön járj!
Forrás:

Nárcisztikus személyiségű férfiakkal jössz össze.

Álmodozó vagy, igazi érzékeny lélek, aki szeret segíteni másoknak, és hatalmas szíved miatt sajnos észre sem veszed, amikor egy nárcisztikus személyiségű pasival hoz össze a sors. Ezek a kapcsolatok pedig igazi hullámvasútak számodra, míg végül összetört szívvel, csalódottsággal ér véget a viszony. Egy szerető szívű, megértő társra lenne inkább szükséged!