Galéria

5 szépségtermék kialvatlan anyukáknak

Forrás:

Ha nem tudsz éjjel eleget aludni, akkor tényleg nagyon nem mindegy, mit kensz a bőrödre lefekvés előtt: fontos, hogy olyan terméket használj, ami elősegíti a bőr regenerálódását, közben pedig hidratál is!

Az AHAVA Anti-stressz éjszakai arckrémet a JOY-Napok alatt 14.240 Forint helyett 20%-al olcsóbban, 11.392 Forintért beszerezheted!
Forrás:

Persze nappal sem mindegy, mit használsz, hiszen egy jó krém bizony felveszi a harcot az öregedés ellen, és a különféle környezeti ártalmak ellen is megoldást nyújt.

A Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator bőrápoló elixír szuper választás a JOY-Napokon,  és ha ebben a pár napban legalább 18.000 Forint értékben vásárolsz a márka boltjaiban, akkor hozzájuthatsz egy szuper, a bőrtípusodnak legmegfelelőbb 5 luxusmintát tartalmazó csomaghoz, aminek nagy hasznát veheted például a nyaraláson is!
Forrás:

Egy jó arcpakolás bizony csodákat tesz a nyúzott, fakó bőrrel: jó érzés feltenni egy rossz éjszaka után, de még jobb, amikor az eredmény is nagyon látvnyos!

A Body Shop Amazóniai Acai Bogyós Arcmaszkjának nemcsak fantasztikus illata van, de hatásos is: az antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag brazil Acai bogyó tartalmának köszönhetően eltünteti a stressz és a fáradtság nyomait, koffeintartalmával pedig energizálja a bőrt. A JOY-Napokon pedig a kuponoddal 20% kedvezményt is kapsz 3 termék vásárlása esetén!
Forrás:

Biztosan rohansz és ezer dolgod van a gyerekek mellett, de időnként nem árt feltölteni a lemerült elemeket. Ha van egy kis segítséged, vagy a kicsik épp oviban vannak, ütemezz be egy kényeztető, stresszoldó fürdőzést!

Az Aromax NarancsVarázs Aromaterápiás Illatfürdőtől egészen új ember leszel: a természetes narancsolajat tartalmazó, aromaterápiás fürdőesszencia szuper bőrápoló és stresszoldó hatással bír. A JOY-Napok alatt pedig minden Aromax termékhez 30%-al olcsóbban hozzájuthatsz, így ez az illatfürdő 1225 Forintért a tiéd lehet!
Forrás:

Ugye használsz valamilyen szemkörnyékápolót? Sajnos van úgy, hogy ez nem elég, és akkor jön a képbe A TÖKÉLETES korrektor a szem alatti karikákra. Ez ugyanis tényleg látványosan üdébbé teszi az arcodat, reggel 1 perc feltenni a szem alá, és hidd el, máris ezerszer jobban érzed magad a bőrödben.

A Boujois szem CC krém erre épp tökéletes, a JOY-Napok alatt pedig 50%-al olcsóbban juthasz hozzá a Rossmannban, így 2799 Forint helyett kb. 1400 Forintért a tiéd lehet!