Galéria

6 házi praktika felpuffadt szemkörnyékre, ami tényleg használ

Forrás:

A szokásos módon forrázd le a teafiltert, majd hagyd ázni a megadott ideig. Utána tedd kis tányérra és hagyd kihűlni. Amikor már hideg, helyezd a szemed alatti területre 15, de akár 30 percig is!
Forrás:

Márts két vattapamacsot egy pohár hideg tejbe, hagyd, hogy teljesen felszívják magukat folyadékkal, nyomkodd ki belőlük a felesleget és helyezd a szemedre 15 percig.
Forrás:

Vágj két közepes szeletet, hűtsd le, majd tedd a szemedre 15-30 percig. Nagyon jól fog esni!
Forrás:

Tedd a kiskanalat pár percre a fagyasztóba, majd utána óvatosan nyomd hozzá a duzzanathoz néhány másodpercig. Ezután bármelyik hosszabb kezelést is megkezdheted, így több helyről jön a segítség.
Forrás:

E-vitamin tartalmának köszönhetően gyorsan kezelésbe veszi a bőrt és elbánik az esetéeges gyulladással is (például allergiás reakció okozta puffadás esetén). Természetesen használhatsz 100 százalékos készítményt is, de még jobb, ha egy-egy vékony csíkot vágsz az otthoni növényből és azzal kenegeted át a problémás területet.
Forrás:

15-30 percig hagyd rajta, közben nassolj el néhány plusz karikát! Tipp: forgasd meg őket egy kevés chiliporban és durva szemű tengeri sóban. Szuper snack a köztes étkezésekhez!