Galéria

5 felejthetetlen outfit, Micsoda nő! módra

Forrás: Igen, ez a film talán legikonikusabb outfitje! Julia Roberts annyi életet lehel ebbe a falatnyi textilbe, hogy le se tudjuk venni róla a szemünket. Kombinálta egyszerű fehér inggel, és piros zakóval is mindehogy valamiért jól működött a képlet. Apropó piros zakó, csak úgy érdekességként: a film rendezője egy jegyszedőtől vette mindössze 30 dollárért.
Forrás: Minden talán azzal a bizonyos meseszép fekete csipkeruhával kezdődött...
Forrás: A nadrágkosztüm akkoriban élte talán első fénykorát és annyira jól megbolondították a magas derekú nadrágot azzal az övvel, hogy csak azt tudjuk mondani így 2016-ban is, hogy: hűűű.
Forrás: A lovin is homlokon csókolta  a múzsa Vivian-t amikor ezt a cuki pöttyös ruhát választotta, amit egy széles karimájú kalap és kesztyűk tett teljessé. Igen-igen mi is tudjuk jól, hogy barna, de valamiért az összhangba ez annyira nem zavar bele, hogy egy csettintésre el lehet vonatkoztatni az árnyalattól.
Forrás: Amikor a tündérmese tényleg valósággá válik, a gyémánt nyakék pedig csak hab a tortán. Érdekességként: Ezen híres jelenetet – ahol Richard Gere által megformált üzletember egy nyaklánccal lepi meg Julia Roberts-et – a színésznő 21. születésnapja előtti napon vették fel.