Galéria

Így változott meg Meghan Markle testbeszéde

Forrás: Meghan mindig is otthonosan mozgott a kamerák előtt, nem jött zavarba a vörös szőnyegen, és bátran mosolygott a fotósok előtt. Ez a nevetés azonban árulkodó: amióta Harry herceggel van, sokkal lazább, kedvesebb, visszafogottabb a mimikája, már nem a hatalmas  mosoly a fontos számára, visszafogottabb lett, de abszolút látszik rajta, hogy boldog és magabiztos attól, hogy hercegével ketten állnak a fotósok kereszttüzében. 
Forrás: Sztársága elején Meghan simán beállt csípőre tett kézzel, keresztbe tett lábbal a fotósok előtt, szerette a klasszikus 'pózokat'. Ám szerencsére ennek már nyoma sincs: levetkőzte ezeket a manírokat, a nagyon beállított mozdulatokat, és akárcsak a  ruhatára, a testbeszéde is sokkal letisztultabb lett. Mostanában már a karjait is maga előtt zárja össze, és nem az egyik vagy a másik oldalon használja őket pózolásra!
Forrás: Nem vitás, hogy Meghan odavan a hercegért, ez a gesztusaiból tökéletesen látszik. Korábban is sokszor fotózták a lányt más sztárokkal, ám Meghan mindig viszonylag tartózkodóbb volt. Harry oldalán azonban nem fél önmaga lenni, a közös képeiken szinte mindig megérinti a herceget, simogatja a karját, hozzábújik. Persze más, ha az embert nem a barátaival, hanem a szerelmével fotózzák, ám Meghan cseppet sem fél attól, hogy kimutassa, szereti a vőlegényét. 
Forrás: A királyi etikett szerint ha a családban leül egy nő, nem teheti keresztbe csak úgy a lábait: a térdek kulcsolása helyett csakis a bokákat szabad keresztbe tenni. Ezt Meghan elég hamar megtanulta: míg pár éve úgy ült, mint a nők legtöbbje, idén már tökéletesen betartotta a protokollt, és gyakorlatilag épp abban a pózban ül, mint Katalin hercegné. Ez egy sokkal elegánsabb és visszafogottabb ülőhelyzet, amit tényleg megkövetelnek a Royal Ramily-nél. Meghan pedig belátta, hogy van, amit meg kell tanulnia. Tökéletesen sikerült is neki!
Forrás: Szabályok ide vagy oda, Meghan Markle még ma is egy őszinte, lendületes csaj, aki ugyan megtanulta a kötelező viselkedési szabályokat, de meg tudott maradni az őszintesége és a spontaneitása, amibe vélhetően Harry azonnal beleszeretett. Nagyon reméljük, örökké ilyen marad!