Galéria

Mindjárt Anyák napja: ennek örülne anyukád legjobban a csillagjegye szerint

Forrás:

Ha anyukád horoszkópja Kos, az azt jelenti, hogy nagyon nagyra tartja azt az időt, amikor kizárólag magával foglalkozhat. Számára a legjobb ajándék, ha befizeted egy masszázsra vagy veszel neki egy jó könyvet, amivel lefoglalhatja magát akkor, ha épp egyedül szeretne egy kicsit feltöltődni.
Forrás:

A Bikák tipikusan azok az emberek, akik folyton pörögnek, és alig hagynak időt maguknak a pihenésre. Épp ezért szüksége van arra, hogy néha rápiríts, és segíts neki összehozni egy lazulós napot. Vidd el őt egy wellnessezésre Anyák napja alkalmából, és lazuljatok együtt a medencében; imádni fogja!
Forrás:

Az Ikrek jegyű emberek jellemzője, hogy imádják az aktuális trendeket, és nem akarnak semmiről sem lemaradni. Ezért van az, hogy arra is mindig kíváncsi, épp kivel, merre és mit csinálsz. Szuper ötlet, ha megleped anyukádat egy új mobiltelefonnal, aminek segítségével netezhet és köveheti a híreket, de akár egy rejtvénykönyv is szóba jöhet, mert imádja az elgondolkodtató feladatokat.
Forrás:

A te anyukád biztosan az a típus, akinek az első helyen mindig a családja áll, és folyton vigyázni szeretne rád. Ezért számára a legjobb ajándék az volna, ha tárgyak helyett titokban összehívnád a családot, hogy meglepjétek őt egy ebéddel vagy grillezgetéssel a kertben.
Forrás:

Ha oroszlán jegyben született anyukád, biztos, hogy nem egy tipikus anyukáról van szó! Ő mindig kitűnik a tömegből, hiszen odafigyel a külsejére, és egyedi stílusa miatt mindig a középpontban is van. Szuper ötlet, ha veszel neki egy menő sminkkészletet, amivel mindig kicsípheti magát, de pörgős természete miatt egy koncertjegynek is biztosan örülne!
Forrás:

A Szűz jegyű emberek egyik jellemzője, hogy imádnak elmerülni a részletekben, és nagyra tartják rendszert, ezért szeretnek mindent előre megtervezni, hogy ne vesztegessék az idejüket. Ha anyukádra ismertél, érdemes venned neki egy tabletet, amin minden fontos eseményt rögzíthet magának, és még több programot szervezhet a neten böngészve.
Forrás:

A Mérleg jegyű anyukák nagyra értékelik a figyelmességet, a szépséget, és azt, ha az ajándékán tényleg gondolkodtál is, és nem az utolsó pillanatban jutott eszedbe. Szuper ötlet, ha veszel neki egy finom parfümöt, esetleg egy ékszert, hiszen imádja ezeket a nőies tárgyakat!
Forrás:

A te anyukád biztosan imádja a szórakoztató programokat, így a kirándulás is a legnagyobb kedvencei közé tartozik. Nagyon jó ötlet, ha veszel neki például egy csinos hűtőhátizsákot, amit magával vihet az utazások alkalmával. Ugyanakkor egy menő napszemüveg is szóba jöhet, hiszen nyáron szeret kirándulni igazán, így ez egyszerre praktikus és divatos is.
Forrás:

A Nyilas jegy szülöttei igazi optimisták, akik nagyon szeretik a színes holmikat és a dekortermékeket, ráadásul érdeklődnek a kultúra iránt is. Anyukád biztosan örülne egy olyan díszpárnának, amit nem lehet bármelyik üzletben megtalálni, de egy kultúrákat taglaló könyv is szuper ötlet!
Forrás:

A Bakok jellemzője, hogy nagyon céltudatosak, segítőkészek és összeszedettek. Az anyukád az a személy, aki mindig mindent megtervez, ezért szuper ötlet, ha veszel neki egy kis noteszt, amibe minden gondolatát feljegyezheti. Ha viszont már beszerzett egyet az idei évre, lepd meg egy kifinomult táskával, amiben minden fontos holmiját magával viheti.
Forrás:

Ha anyukád ebben a jegyben született, biztos, hogy nagyon figyelmes, kedves, és karizmatikus. Imádja a családját, de ugyanakkor nagyon fiatalos a stílusa, így neki olyan ajándék a befutó, ami kiszakítja a hétköznapokból. Lepd meg két mozijeggyel, és tartsatok egy csajos napot, amitől úgy érzi, ismét 20 éves!
Forrás:

A Halak jegyű emberek igazi álmodozók, akikhez közel állnak a művészetek is. Ez többféleképpen is megmutatkozhat: lehet, hogy a te anyukád szeret a konyhában kísérletezni, de akár az is, hogy imád rajzolni. Neki mindenképpen olyan meglepetéssel készülj, ami közel áll a hobbijához, hiszen számára ez az igazi telitalálat!