Galéria

6 dolog, amit olcsóbban megvehetsz kedvencednek a JOY-Napok alatt

Forrás:

Minden kutyusnak szüksége van megfelelő játékra, hogy legyen mit rágnia, és le tudja kötni magát akkor is, ha te éppen nem vagy otthon. A 4MyDog Store webshopjában május 10. és május 20. között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz többféle játékszert, így többek között intellgencia játékokat, frizbiket és rágókákat is.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.
Forrás:

Természetesen nem csak a kutyák, hanem a macskák is közelebb hozhatják egymáshoz a feleket. Ők is hatalmas törődést igényelnek, és az étkezésükre is fontos figyelmet fektetned. A Rossmann üzleteiben, Online Drogériájában és a mobilapplikáción keresztül május 9. és 13. között 20% kedvezménnyel tudod beszerezni a Felix 4x100g-os kiszereléseket, így érdemes ebből is egyszerre többet venned.

A kedvezmény nem vonatkozik a kiárusításban szereplő termékekre. A kedvezménykupon más kedvezménykuponnal nem összevonható, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményt.
Forrás:

Bár a tél még messze van, azért érdemes előre gondolkodnod, ha a kutyád nem csak a lakásban, hanem az udvaron is gyakran van kint. A 4MyDog Store webáruházában május 10. és május 20. között lehetőséged nyílik arra, hogy olcsóbban, 20% kedvezménnyel beszerezd ezt a Thermo fűthető itatótálat, amely harapás védett kábellel, vízálló anyagból készült!

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.
Forrás:

Mindegy, hogy tél vagy nyár van, nagyon jó, ha van az udvarban egy szuper kutyaház, amiben elbújhat kedvenced a hőség és a hideg elől. A Praktiker áruházaiban és webshopjában május 10-13. között 15%-os kedvezménnyel szerezhetsz be kutyaházat kedvencednek!

A kupon más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze, nem érvényes az akciós, tartósan alacsony áras, outlet és kiárusításban szereplő termékekre.
Forrás:

A kutyusok imádnak enni, ezért fel kell készülnöd arra, hogy elég nagy tételben kell eledelt vásárolnod neki. Szerencsére május 10-13. között 25% kedvezménnyel tudod beszerezni az eMag által forgalmazott, 14 kg-os kiszerelésű Dog Chow kutyaeledelt.
Forrás:

A kényelmes fekhely nekik is annyira fontos, mint neked, így érdemes beruházni egy megfelelő ágyra számára is! A 4MyDog Store webáruházában május 10. és május 20. között lehetőséged nyílik arra, hogy olcsóbban, 20% kedvezménnyel vegyél ágyat a kedvencednek, amit biztos, hogy imádni is fog.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.