Galéria

Műszempilla hatás természetesen: Szempilla trükkök, amiket még tutira nem ismertél

Forrás: Azzal a folyékony korrektorral, amit a szemed alatti területre használsz, óvatosan fesd át a pilláidat. Korrektorozd be őket, majd egy spirál kefével oszlasd el a terméket a pillákon. Mikor megszáradt, jöhet rá egy-két réteg spirál. Ettől sokkal nagyobb lesz a pillák volumene.
Forrás: Ne egyenesen tartsd a szempillaspirálod fejét, hanem hajtsd meg a képen látható módon, ugyanis így jobban eléred a szálakat, és precízebben dolgozhatsz.
Forrás: Minden spirálozás előtt egy törlőkendőn húzd át a szempillaspirálod fejét óvatosan. Ha a felesleges, csomósodni készülő festéket letörlöd, a szempilláid sem fognak csúnyán összeakadni.
Forrás: Ne csak fel-le, hanem oldalra is mozgasd a spirált, ettől lesz szép, cicás a szem. Ezt a mozdulatot mindig a szempillák tövében végezd.
Forrás: Alulról és felülről is spirálozd ki a felső szempillasorodat. Ha a szempillák 'hasát' és 'hátát' is éri a festék, sokkal látványosabb lesz az eredmény.
Forrás: Amíg az arcod többi részét sminkeled, hagyd a spirálodat bezárt állapotban egy pohár meleg vízben ázni. Ettől sokkal jobb lesz a textúrája, és szebben fedi a festék a szálakat.