Galéria

5 csillagjegy, akikre erős hatással lesz az áprilisi telihold

Forrás:

Az emberek általában szeretnek veled lenni, hiszen felnéznek rád és csodálnak téged kisugárzásod és szuper vicceid miatt. Ám az utóbbi időben kicsit megfeledkeztél arról, hogy a kapcsolatokért tenni is kell. Ez pedig azt jelenti, hogy sok olyan barátod van, akivel ezer éve nem beszéltél, sőt, a munkahelyi kapcsolataiddal sem foglalkoztál eleget. A következő időszakban érzelmesebbé válsz, nehezebben viseled a kritikát, így ezért is szükséged van arra, hogy felkeresd azokat a személyeket, akikre számíthatsz. Ha nem teszed, ne csodálkozz, hogy hónapokkal később nem érnek rá találkozni veled!
Forrás:

Alapjáraton nagyon imádsz társaságban lenni, rendkívül energetikus vagy, és sosem fáradsz el. Azonban ezúttal a telihold olyan hatással lesz rád, hogy úgy fogod érezni, mintha kiégtél volna, nem lesz erőd és kedved semmihez, senkihez. A negatív érzéseidet viszont nem szívesen osztod meg másokkal, így inkább mosolyogsz, és úgy teszel, mintha minden rendben lenne; ám ez lelkileg is kikészít. Az elkövetkező időszakban figyelj oda arra, hogy legalább egy személlyel meg tudd beszélni a problémáidat, különben nehezebb lesz talpra állnod.
Forrás:

Kettős személyiséged miatt hajlamos vagy egyszerre többféle dologba is belevágni, és ezeket gond nélkül tudod is teljesíteni. A pink telihold viszont negatív hatással lesz rád, és hajlamos lehetsz arra, hogy a következő időszakban túlvállald magad. Nagyon stresszes leszel a hónap végén, egyre fáradtabbnak érzed majd magad, és az egészségi állapotoddal sem foglalkozol eleget. Figyelj ezekre oda, és inkább mondj nemet ezúttal a plusz feladatokra!
Forrás:

Hozzászoktál ahhoz, hogy bár időnként akadnak problémáid, az akadályokat mindig ügyesen veszed, és a céljaidat tudod is teljesíteni. Ezúttal viszont az elkövetkező időszakban muszáj egy kicsit lelassítanod, és átgondolni, pontosan mit szeretnél. Előfordulhat, hogy valami, amit egykor szerettél csinálni, már nem tesz boldoggá, de a megszokások miatt mégsem lépsz ki belőle. Ez pedig nem csak hobbi vagy munka, hanem akár párkapcsolat is lehet. Ha viszont mégis folytatod azt, ami iránt nem vagy szenvedélyes, sajnos hamar a kiégés szélén fogod találni magad. Hallgass a megérzéseidre, és nem fogod megbánni a végkifejletet!
Forrás:

Általában távolságtartó vagy, és csak nagyon ritkán beszélsz az érzéseidről, ez az életforma pedig nem okoz számodra problémát. Azonban most, a telihold miatt ideje egy kicsit változtatnod, ugyanis hatalmas előnyöd származhat belőle. Ebben az időszakban egyre jobban oda fogsz figyelni az intim párkapcsolataidra, jobban meglátod a problémákat és azt, mi fontos számodra. Ezáltal pedig egyre inkább úgy fogod érezni, hogy végre van egy olyan személy az életedben, aki előtt mutatkozhatsz sebezhetőnek. Hagyd, hogy ez a tendencia megmaradjon, és meglátod, sokkal közelebb kerültök egymáshoz, mint korábban!