Galéria

Ismét nézhetsz romkomokat: 6 romantikus vígjáték, amikért idén minden csajnak megéri moziba menni

Forrás: A Book Club című filmet még be sem mutatták, de máris nagy sikernek ígérkezik. Négy ötvenes-hatvanas éveiben járó nő, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, és Diane Keaton elolvassák A szürke ötven árnyalatát, és erőt kapnak újra a randizáshoz. Könnyesre neveted majd magad.
Forrás: Az Overboard egy régi Kurt Russel és Goldie Hawn szereplésével készült vígjáték újraértelmezése. Imádni fogod, mert nagyon modern, de mégis egy igazi klasszikus vígjáték sztorit nézhetsz Anna Faris főszereplésével.
Forrás: Ha a Mamma Mia első részét imádtad, a másodikat ugyanannyira csípni fogod. Spoiler: A főszereplő Sophie babát vár a második részben.
Forrás: A Permission című filmben nevetés, sírás, komikus és drámai helyzetek is bőven vannak. A film sztorija egy olyan pár köré épül, akik az eljegyzés után kitalálják, hogy más emberekkel is randizniuk kellene, mielőtt összekötik az életüket.
Forrás: Love, Simon annak a filmnek a címe, ami egy még mindig kissé tabu témát feszeget. A fiatal srác nem meri elmondani a világnak, hogy meleg, és egy internetes kalandba keveredik. Az izgalom, a nevetés, és a könnyek is garantáltak.