Galéria

Kötelező cuccok egy sportos csaj edzőtáskájába

Forrás:

Ugye tudod, hogy komoly bőrproblémmákat okoz, ha rendszeresen sminkben edzel? Épp ezért nem árt, ha mindig van veled némi sminklemosó, és az sem baj, hogy olyat választasz, ami a sminkeltávolítás mellett táplálja is a bőrt. Így akár edzés előtt és után os használhatod, és eltávolíthatod vele a szennyeződéseket!

Az Adrienne Feller Rose De Luxe arclemosó tej a JOY-Napok alatt 15% kedvezménnyel kapható, így 8.636 Forint helyett 7.340 Forint lesz az ára!
Forrás:

A sportolás nagyon kell a testnek, de ha esetleg a narancsbőrrel is szenvedsz, akkor nem árt, ha az edzés mellett még rásegítesz a dolgokra. A cellulitisz ellen fontos az egészséges táplálkozás, az alacsony cukor, liszt és a magas rostbevitel és a sok folyadék, de vannak már olyan készítmények, amik feszesítik a bőrt, tartósítószer mentesek és edzéssel kombinálva még ütősebb lesz a hatásuk!

A Dr. Kelen termékekre május 9-15-ig 20% kedvezményt kaphatsz a JOY-kuponnal: használd ki!
Forrás:

Ha reggel edzel, ugye tudod, hogy érdemes valami könnyű ételt fogyasztani sportolás előtt? Ha pedig inkább a nap végét szánod a mozgásra, akkor sem árt, ha lapul a táskádban valami egészséges finomság, amit ha sport után megeszel, garantáltan nem leszel annyira éhes, hogy hazaérve kifosztod a hűtőt! 

A Spar Veganz Bioszeletei a nyers ételek rajongóinak készültek: gluténmentesek, agavé sziruppal vannak ízesítve, és pálmaolajat sem tartalmaznak. Többféle ízben kaphatóak, és isteni finomak! A Spar, CitySpar, Interspar, Spar Market és a Spar Partner üzletekben, ha 7000 Forint felett vásárolsz a JOY-Napok alatt, akkor beválthatod a magazinban található 1000 Forint értékű kupont!
Forrás:

Sokan elhanyagolják, pedig nagyon nem mindegy, mit viselsz 'felül' edzés közben. Ha intenzív edzésen veszel részt, különösen fontos, milyen melltartó van rajtad, és hogy ez a ruhadarab tényleg tartson, ne csak csinos legyen. 

A Women's Secret kollekciójában a Reversible Sports Bra épp ilyen, a JOY-Napokon pedig 20% kedvezménnyel, kb. 6900 Forint helyett 5100 Forintért a tiéd lehet!
Forrás:

Valószínűleg ez az a dolog, ami tényleg minden edzőtáskában ott lapul: ki parfümöt, ki dezodort használ, de kevesen vannak olyan bátrak, akik nem tartanak valamilyen illatot a sporttáskában. Ha nem szívesen használod már a spray dezodorokat, akkor jöhet valami visszafogottabb, lágy illat!

A The Body Shop Fidzsi-szigeteki Lótuszvirág illata tökéletes erre a célra, ráadásul a JOY-napok alatt 20% kedvezményt kapsz minimum 3 termék megvásárlása esetén!