Galéria

10 exkluzív fotó a kulisszák mögül a Grace klinika sztárjaitól

Forrás: szelifizik az íróasztalánál - a Dr. Avery édesanyját alakító színésznő a férjének küldte el a képet, akinek épp aznap volt a szülinapja, de Debbie a forgatás miatt sajnos nem lehetett vele.
Forrás: a Meredith kisfiát játszó baba ezen a napon keservesen sírt és nem akart megnyugodni. Ellen és a stáb órákon át vigasztalta a kisfiút, végül a színésznőnek – igazi jó anyaként – sikerült a dolog, és mehetett tovább a forgatás.
Forrás:  – aki csak néhány rész erejéig vendégszerepelt a sorozatban, s egy agytumoral küzdő gyermeksebészt alakított – épp 5 perc szünetet tart. A stáb egyik tagja készítette róla ezt a hangulatos fotót az öltözőjében úgy, hogy Geena persze semmit sem vett észre.
Forrás: Ezt a fotót a Jo-t játszó Camilla Luddington lőtte Kevin McKidd-ről és Sarah Drew-ról, azaz Dr. Owen Huntról és Dr. April Kepnerről.
Forrás: A sorozat egyik epizódjában egy alagút összeomlásához hívják ki a doktorokat. Itt épp két jelenet közti megbeszélés folyik, Ellen Pompeo, azaz Meredith Grey pedig nagyon határozottan és érzelmesen nyilvánítja ki a véleményét valamiről...
Forrás: éppen elveszíti a kontrollt és feladja az elveit – ezt láthatjuk az érzelmekkel teli képen, amit az egyik producer készített.
Forrás: Ez egy tipikus Alex és Jo közötti vita: szenvedélyes, érzelmekkel teli.
Forrás: új szereplőként jelenik meg a 12. évadban, Dr. Owen Hunt katonai múltjából kerül elő és csak annyit tudunk: a két orvos nagyon nem kedveli egymást, de összeköti őket valamilyen nagy titok. Ez a kép az egyik folyósói találkozásukról készült...
Forrás: Ez a kép szintén az alagút összeomlás-jeleneteknél készült: a stáb büszke volt arra, hogy a kamerák előtt egy igazi 'háborús övezetet' tudtak létrehozni, profi tömegjelentekkel, jól megkomponálva. Ezt a részt 3 napig forgatták.
Forrás: az egyik stábtag készítette a fotót a színészről, aki elmondta, hogy Kevin McKidd az egyik kedvenc fotóalanya, mert hihetetlenül szép képeket lehet lőni róla.