Galéria

10 szomorú filmbefejezés, amin még mindig nem tudunk túllendülni

Forrás: Titanic

Immár 20 éve gyötör minket, hogy mi a francért nem tudott Rose egy kis helyet adni Jacknek. De most komolyan: MIÉÉÉÉÉRT? Szóval nagy százalékban már akkor könnyezünk, amikor szerencsétlen srác felszáll a hülye hajóra.


Forrás: Rómeó és Júlia

Avagy Leonardo DiCaprio másodszor is meghal. Oké, mind ismerjük William Shakespeare zseniálisan megírt drámáját, de ha már modern feldolgozás, mi el tudtunk volna képzelni valami más végkimenetelt. Aztán az is lehet, hogy tényleg Leoért fáj ennyire a szívünk...


Forrás: My Girl – Az első szerelem

Amikor azt hiszed, hogy egy édes filmet nézel a gyerekkori szerelemről, aztán jönnek a darazsak. Na, ez az igazi horror.


Forrás: Marley meg én

Bárki, akinek valaha volt már háziállata ebben az életben, az garatáltan bőgőrohamot kap a film végén. Nem, nem legördül az arcán egy könnycsepp, bőg, mint egy ovis.


Forrás: Csillagainkban a hiba

Ez a film szomorú, nagyon szomorú, és mi más is lenne, hisz igaz történet alapján készült, és az élet már csak ilyen. Mi azért szeretünk hinni a csodákban, és olyan jó lett volna, ha itt is bekövetkezik egy.


Forrás: Ollókezű Edward

Az Ollókezű Edward pont olyan, mint A szépség és a szörnyeteg. Pont olyan, kivéve azt az icipici apróságot, hogy itt a 'szörny' bár rátalál a szerelemre, és megtesz mindent, hogy belőle is herceg váljék, végül ugyanabban a magányos kastélyban köt ki tök egyedül. Köszönjük.


Forrás: Toy Story 3

Két egész estés animációs film után tényleg eljutunk oda, hogy Andy megválik kedvenc játékaitól? Jó, elajándékozza őket, de akkor is. Ilyen a keserédes felnőtté válás.


Forrás: Szerelmünk lapjai

Kiindulva abból, hogy Nicholas Sparks tollából még nem született olyan történet, aminek a végén szebbnek látjuk a világot, már tudhattuk volna, hogy mi vár ránk. Allie és Noah persze a végén visszatalál egymáshoz, de a halálukkal így sem könnyebb megbirkózni.


Forrás: Kaliforniai álom

Az elmúlt évek legmeglepőbb befejezése számunkra. Az egész filmet leöntötték valami fényes, illatos, és igen, néhol kissé ragacsos mázzal, de a vége pont olyan, mint mikor valaki belefejel egy gyönyörű tortába. De igen, Ryan Goslingbe ismét beleszerettünk.