Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így kezdd újra az edzést egy nagyobb kihagyás után

Így kezdd újra az edzést egy nagyobb kihagyás után
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem te vagy az egyedüli, aki hosszabb időre esik le a tréningvonatról, viszont tényleg nem könnyű újra felszállni rá. Így vágj bele, ha elhatároztad, hogy újra elkezdesz edzeni!

Azt tudnod kell, hogy egy hónap kihagyás után nem kell óvatoskodnod, de ennél többnél már érdemes odafigyelned, minél nagyobb a szünet, annál jobban! Legalább 1-2 hétig nagyon lightos vagy közepes intenzitású mozgásformát végezz, és minimum 20 percet szánj a bemelegítésre. Ez lehet gyors gyaloglás, az ellipszis tréner használata, vagy könnyed bringázás. Ezután végezz egy-két gyakorlatot, aztán intenzívebb strechinget, és pár napig elégedj meg ennyivel. Egy hét után kezdj el megbarátkozni a kisebb kézi súlyokkal, és szép lassan emelheted a tömeget.

Az elején kőkemény izomlázad lesz, és akkor kell elkezdened emelned az intenzitást, ha enyhébbé válik. A nyújtás kiemelt szerepet játsszon, ezzel előzheted meg a sérüléseket. A mélyizmok erősítésére is nagy hangsúlyt fektess, jöhet a plank, és a fekvőtámasz!

A megfelelő táplálkozás fantasztikusan támogatja az edzéseidet. Szóval, ha most kezdesz újra sportolni, emeld meg a napi folyadék beviteledet (szénsavmentes víz vagy ízesítetlen gyógytea formájában) minimum fél literrel, hiszen a hidratáció elengedhetetlen. Illetve minél többet mozogsz, annál több energiára van szükséged!

Sok sikert kívánunk az újrakezdéshez!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!