Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

"A hajhullás visszafordítható?" - Naná, el is áruljuk, hogyan!

"A hajhullás visszafordítható?" - Naná, el is áruljuk, hogyan!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma már ugyanis olyan hatóanyagokra bukkantak a kutatók, amik nem csak megállítják a hajhullást, de az új szálak növekedését is serkenthetik!

A TV2 TestŐr című műsorában legutóbb többek között erre keresik a választ. De szó esett még az aloe vera áldásos hatásairól, a koleszterinről, és a legújabb ékszertrendekről is!

A hajhullás visszafordítható

A nők eddig is nagyobb eséllyel vették fel a harcot a hajhullással, míg a férfiaknál a folyamat a legtöbb esetben visszafordíthatatlan volt. Egyes hatóanyagok segítségével azonban már a férfi hajvesztés is megállítható, sőt az ígéretek szerint akár az elvesztett hajszálak helyén is nőhetnek újak. Melyek ezek a hatóanyagok? Megmutatjuk!

Implantátum egy életen át

Több mint 100 féle fogászati implantátum van, de nem mindegy, hogy melyik kerül egy kihúzott fog helyére. Cél, hogy ne forduljon ki, ne okozzon allergiát. Az ideális választás még a tulajdonosánál is hosszabb életet élhet.

Mit rejt az aranytojás?

A hagyományos húsvéti tradíciók újragondolása egy új magyar találmány. A fejlesztők kikísérletezték, hogyan lehet különleges ékszereket és bizsukat rejteni a külsőleg hagyományosnak tűnő csokoládétojásba.

Kényelem a kertben

A fehér műanyag kerti garnitúrák ideje lejárt. Milyen a trendi, akár évtizedekig is időtálló kerti szett és mely szempontok alapján érdemes választani? Vámos Erika utánajárt.

Egy kortalan növény a bőr védelmében

Sokan magát a zöld növényből nyerik házilag az aloe vera bőrszépítő hatóanyagát, mások koncentráltan viszik be a szervezetükbe. Hogyan érdemes egy hatékony kozmetikai kezelést felépíteni? Gyakorlatban mutatjuk meg!

A magas koleszterinszint örökletes is lehet

A magas koleszterinszint többszázezer embert érint Magyarországon, de közülük is azok vannak a legsúlyosabb helyzetben, akiknél a betegséget örökletes hajlam okozza. A familiáris hiperkoleszterinémiában szenvedő betegek fele sem részesül koleszterincsökkentő terápiában. Legtöbbjük nem is tudja, hogy ilyen betegségük van, így nagy eséllyel kaphatnak szívinfarktust vagy agyvérzést. A betegség nem gyógyítható, ezért nagyon fontos, hogy a betegek folyamatos kezelést kapjanak.

Arany, ezüst vagy bizsu?

Az ideális ékszer időtálló, azonban így is számtalan szempont van, ha jegygyűrűt, fülbevalót vagy akár egy alkalomra keresünk ékszert magunknak vagy ajándékba. 2016 ékszerdivatja 3 percben.

A szépség tudományos szemmel

Varga Gábor hatóanyag-kutató nem a legújabb kozmetológiai eljárásokkal igyekszik tanácsokat adni a megereszkedett bőr helyreállítására, sokkal inkább tudományosan is igazolt módszerek és bárki számára követhető életmód praktikákat gyűjtötte össze.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!