Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Minden hangulatra egy edzéstipp

Europress
Minden hangulatra egy edzéstipp
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem csak az alapján érdemes edzést választani, hogy mi a célod, hanem akár azt is jó figyelembe venni, hogy milyen hangulatban vagy!

Ha mérges vagy

Valami olyan edzésre lesz szükséged, amivel kiadhatod a feszültséget. Ha otthon szeretnél mozogni, csinálj terpesz-zár ugrásokat 2 percig, majd 1 perc szünet után szintén 2 perc négyütemű fekvőtámaszt, jöhet ugyanígy fekvőtámasz, és kitörés ugrással, a kört pedig végezd el legalább háromszor. Ha viszont egy aerobik órára mennél, a kickbox vagy a kangoo a neked való!

Ha tele vagy energiával

Ne egy monoton edzést válassz, mert akkor úgy érzed majd, hogy egyszerűen bármeddig tudnád csinálni, és semmi sem elég. Ha esetleg mégis futni mész, végezd intervall formában:

Olvasd el ezt is!

De jó ötlet a crossfit típusú edzések, a hot iron és a spinning is!

Ha stresszes vagy

Olyan sportra van szükséged, ami közben kitisztulhatnak a gondolataid, és egy terápiával is felér. Ilyen a futás, az úszás és a bringázás is. Bónusz, ha szabad levegőn vagy, és még egy csodaszép tájban is gyönyörködhetsz.

Olvasd el ezt is!

Ha le vagy lassulva

Amikor nem vagy éppen a legpörgősebb formádban, csak végezz el néhány jógagyakorlatot, vagy ugorj be egy bodyArt órára, és sokkal frissebb leszel a végére. De az is jó, ha csak úszol lassan pár hosszt.

Neked melyik a kedvenc mozgásformád?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!