Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 kérdés, amit tegyél fel magadnak minden étkezés előtt!

Europress
4 kérdés, amit tegyél fel magadnak minden étkezés előtt!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha megfogadtad, hogy az új évben sokkal egészségesebben fogsz étkezni, fogadd meg ezt a tanácsot, és az ételek kiválasztásánál tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket:

Az étel nagy része a földből nőtt ki?

Igen, a süti lisztből van, ami búzából, ami a földből nő ki, szóval akkor egészséges, ugye? Áltathatod magad ilyenekkel, de legyél őszinte magaddal, és a fogások nagy részét képezzék gyümölcsök és zöldségek, és teljes értékű gabonafélék. Ezek feltöltenek vitaminokkal, tele vannak rosttal és nem tartalmaznak hozzáadott cukrokat, tartósítószereket. Nagyon jót tesznek az emésztésednek és az alakodnak is.

Minden szót hallottál már azok közül, ami az összetevők között szerepel?

Sok előre elkészített étel tűnik egészségesnek, de aztán ha megnézed az összetevői listáját, tele lehet színezékekkel, állományjavítókkal és a többi. Minél kevesebb hozzávalóból készül az étel, annál jobb, és nem hátrány, ha tudod is, mik azok!

Kép
forrás: Europress

Vajon az állat, amit megeszel, boldog volt életében?

Elég morbid kérdés, tudjuk. De nem mindegy, hogy milyen körülmények között tartották azt a marhát vagy csirkét, amit megeszel. Hogy hormonokkal kezelték-e, vagy rendes tápokat kapott. A legjobb, amit tehetsz, ha húsból organikusat veszel, és kerülöd az előre csomagolt változatokat!


Segíti az egészséges súlyom megtartását ez az étel, vagy gátolja?

Nem baj, ha egy étel zsíros, mert léteznek jó zsírok. Nem baj, ha egy ételben sok a szénhidrát, hiszen kell az energia, és ha ez nem finomított formában jelenik meg, rengeteg rostot is tartalmaz. De ha úgynevezett üres kalóriákkal nyomod tele magad (amik tápanyagot nem, de energiát bőven tartalmaznak), azzal nem csak az alakodnak, de az egészségednek is ártasz!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!