Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így maradhatsz fitt télen is

Europress
Így maradhatsz fitt télen is
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Odakint hideg van, te szívesen kuckóznál otthon a meleg takaró alatt, és ennéd a finom sütiket? Pedig nem törvényszerű, hogy télen hibernálnod kellene a fittségedet!

1) A tél nem csak a hidegről szó, ne így állj hozzá! Gondolj bele, ez egy teljesen új évszak, ami rengeteg jó időtöltést tartogat. Ülj le, és tervezd el, mit szeretnél elérni a következő pár hónapban. Szervezd át ennek megfelelően a mindennapjaidat és edzéseidet. Péládul lehetne tipikus szombat délelőtti ptogram egy kaidós séta.

2) Ha nincs kedved a konkrét edzésekhez, akkor menj ki jégkorizni, vagy síelj, szánkózz, vagy szimplán hógolyózz egy kicsit a barátnőiddel. Hiszen, ha elhagyod az edzéseket, tedd aktívabbá az életed többi részét.

Olvasd el ezt is!

3) Az is jó, ha most nem a szabadban futsz, vagy edzőterembe jársz, hanem otthon tornázol. Rengeteg szuper DVD-t találsz a piacon, de a Youtube-ra kattintva is sok tréning közül választhatsz. Testvérlapunkban, a Shape-ben pedig minden alkalommal találsz hatékony edzésprogramokat.

4) Most ne csak azt határozd meg, hogy nyárra formába lendülsz, hanem a tél végére is tűzz ki egy célt. Például, hogy lefogysz 2 kilót, vagy mondjuk, hogy minden nap nyújtasz 20 percet! A kis célok segítenek abban, hogy motivált maradj, és ne hagyd el magad.

Ugye, te is megpróbálsz aktív maradni?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!