A és az bemutatja

Gardrób tuning

Featuring Lakatos Márk

Közeledik a karácsonyi időszak, te pedig csak arra tudsz gondolni, hogy szeretnél úgy igazán tündökölni az ünnepen? Szíved szerint, a legjobb barátnődnek díszcsomagba rejtett önbizalmat tennél a fa alá, hogy végre ő is olyan lehengerlőnek lássa magát, mint amilyennek te gondolod? Talán csak egy profi tanácsaira és pár új ruhára van szükségetek ahhoz, hogy kihozzátok magatokból a maximumot!

Az őszi átalakításokat követően videósorozatunk legújabb, téli szériájához olyan párosokat keresünk, akik szeretnének megújult külsővel, magabiztosabb megjelenéssel zárni az idei évet. A tuti tippekről Lakatos Márk a makeoverek nagymestere gondoskodik, aki az F&F karácsonyi kollekciójából szemezgetve segít tökéletessé varázsolni az outfitjeiteket. Neked nincs más teendőd, mint meggyőzni a legjobb barátnődet, kollégádat, vagy épp anyukádat, hogy eljött a változás ideje!

Mi vár rátok pontosan? mi vár rátok

Egy izgalmas forgatás keretén belül bepillantást nyerünk jelenlegi gardróbotokba, ezután pedig Lakatos Márk szakmai segítségével kiderül mik a ruhatáraitok leggyengébb láncszemei és hogyan lehetne az F&F karácsonyi kollekciójának segítségével trendibb és igazán hozzátok passzoló a stílusotok. De nemcsak az ország leghíresebb stylistjának tanácsaival lesztek gazdagabbak, a forgatás során bemutatott, trendi F&F ruhadarabokból álló szettek egyikét is hazavihetitek!

A játékszabályzatért kattints ide!

A legfrissebb átváltoztatás átváltoztatás

Az első átváltoztatás átváltoztatás

Az árak tájékoztató jellegűek. Az elérhetőség üzletenként változó.

A jelentkezés lezárult. lezárult

Együttműködő partnerünk az