A és az bemutatja

Gardrób tuning

Featuring Lakatos Márk

Videósorozatunkban olyan párosokat mutatunk be, akik elhatározták, hogy új fejezetet nyitnak életükben. Megújult külsővel, magabiztosabban robbannak be és végre felszínre hozzák a bennük rejlő maximumot. Ehhez pedig mindössze egy kis iránymutatásra és felturbózott gardróbra van szükségük.

A tuti tippekről Lakatos Márk, a makeoverek nagymestere gondoskodik, aki az F&F legfrissebb kollekciójából szemezgetve segít tökéletessé varázsolni az outfiteket.

A videókról videókról

Az aktuális gardrób, kedvenc darabok rövid felmérése után Lakatos Márk szakmai segítségével kiderül, hogy a szereplőknek mitől érdemes megválniuk és mik azok a trendi és igazán előnyös ruhák az F&F kollekciójából, amikkel a személyiségükhöz passzoló, mégis sokkal divatosabb és lehengerlőbb lehet a stílusuk.

Kíváncsi vagy miben mutat igazán dögösen, mégis kifinomultan egy középkorú nő? Érdekel, hogy hogyan érdemes átalakítani a teljes ruhatárat egy drasztikus súlyvesztés után? Esetleg te is alma alkatú vagy és szeretnél ennek megfelelő ruhákat beszerezni?

Reméljük, hogy az alábbi videók segítenek inspirálódni és számtalan hasznos tippet leshetsz el belőlük! Jó szórakozást kívánunk a videókhoz!

A legfrissebb átváltoztatás átváltoztatás

Korábbi átváltoztatások átváltoztatások

Az árak tájékoztató jellegűek. Az elérhetőség üzletenként változó.

A jelentkezés lezárult. lezárult

Együttműködő partnerünk az