Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hatalmas változások jöhetnek! Minden, amit A szolgálólány meséje befejező évadáról máris tudni lehet

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Margaret Atwood regénye alapján készült sikersorozatból sajnos már csak egy szezon maradt hátra. Ennek ellenére könnyen előfordulhat, hogy a jövőben is hallani fogunk még Gileádról…

Duplán volt oka az ünneplésre A szolgálólány meséje rajongóinak szeptemberben, ugyanis amellett, hogy debütált a sorozat ötödik évadja, a szereplők a premier előtt bejelentették, hogy hamarosan leforgatják a hatodikat is. Az örömünk azonban nem felhőtlen, mivel azt is elárulták, hogy a következő szezon az utolsó lesz, szóval hamarosan pont kerül June sztorijának végére.

„Hálásak vagyunk a Hulunak és az MGM-nek, amiért lehetővé tették számunkra, hogy elmesélhessük ezt a történetet, amely sajnos ugyanolyan aktuális maradt, mint valaha” – emelte ki a show kreátora, Bruce Miller. „Csodálattal adózunk a hihetetlen rajongóink előtt is, akik nélkül soha nem juthattunk volna el ideáig” – tette hozzá. A Margaret Atwood azonos című regényén alapuló szériát egyébként összesen 15 Emmy-díjjal jutalmazták az évek során és számtalanszor címlapokra került, mert olyan (sokszor megosztó) témákkal és kérdésekkel foglalkozik, mint a nőgyűlölet, a patriarchátus vagy a reproduktív jogok.

Bruce Miller és csapata persze még nem avatnak be senkit a terveikbe a finálét illetően, illetve egyelőre még szinopszist sem kaptunk a hatodik évadhoz, de néhány infó azért így is kiderült már a készülő epizódokról.

A visszatérő színészek névsorát például nagyban befolyásolja az 5. szezon alakulása, mindazonáltal szinte biztosra vehető, hogy Elisabeth Moss (June), Bradley Whitford (Lawrence parancsnok), Yvonne Strahovski (Serena Joy), Max Minghella (Nick Blaine), O-T Fagbenle (Luke), Samira Wiley (Moira), Ann Dowd (Lydia néni), Amanda Brugel (Rita) és Sam Jaeger (Mark Tuello) túlélik az aktuálisan futó részeket – hiszen ők voltak azok, akik leleplezték a befejezést. „Ami a hatodik, egyben utolsó évadunkat illeti, nos, várnotok kell egy kicsit és meglátjátok” – mondták.

Sőt, még az is előfordulhat, hogy a jövőben újra csatlakozik hozzájuk Alexis Bledel (Emily) is, mivel az alkotók arra törekedtek, hogy „nyitva hagyják a megfelelő ajtókat” a színésznőnek. Bruce Miller azt vallja, Alexis karaktere egyáltalán nem ért el az útja végére, szóval abszolút nem titok, hogy szívesen írnának még neki jeleneteket a forgatókönyvbe. Ráadásul Bruce Miller adaptálni szeretné Margaret Atwood Testamentumok című kötetét is, mely évekkel A szolgálólány meséje eseményei után játszódik – ebben Lydia nénije, illetve June és Luke lánya, Hannah Bankole nagy szerepet kaphatnak.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 érdekes tény A szolgálólány meséje című sorozatról

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.