Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A kőkemény igazság: fény derült arra, mit gondol rólad valójában a kutyád

A kőkemény igazság: fény derült arra, mit gondol rólad valójában a kutyád

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Tudósok kiderítették, mire gondolnak a kutyák, mik lennének azok a dolgok, amiket, ha tehetnék, azonnal elmondanának a gazdájuknak.

Ha nem lennének ezek a fránya „nyelvi különbségek”, mást sem tennél, csak egész nap a kutyáddal beszélgetnél, igaz? Imádnád, ha tudnád, mi jár abban az aranyos buksijában, erről szinte minden gazdi időről időre fantáziálgat. A kutya olyan szinten vált az ember legjobb barátjává az elmúlt évszázadokban, hogy ma már sokan vannak olyanok, akik a gazda kifejezést nem is kedvelik, családtagként tekintenek a kutyájukra, ezért inkább nevezik magukat őrangyalnak, partnernek, esetleg szülőnek. Nem véletlen, hogy annyira hasít a neten a #dogmom hashtag. A kutyaimádók örömére a XXI. században már olyan fejlett szinten áll a tudomány, hogy a kutatók nagyjából meg tudták mondani, mi jár a kutya fejében, íme:

gif

Kiszámítható vagy, a kutyád pedig imádja

Évezredekkel ezelőtt az első háziasított kutyák számára extra fontos volt, hogy tudják, mi az emberek napirendje, így sosem maradtak le az etetésről, finom falatokról. Négylábú barátaink a mai napig szeretnek bennünket megfigyelni, a te kutyád is tutira tudja, a nap melyik időszakában mit csinálsz a lakásban. Ha pedig beszélni tudna, valószínűleg azt mondaná, ez az egyik olyan dolog, amit a legjobban szeret benned, mert így könnyebb és kiszámíthatóbb számára az élet.

A falka tagja vagy, de nem a vezére

Tévhit, hogy a kutyának falkavezérre van szüksége, valójában a félelemmel, agresszióval nevelés nem vezet sehova, nem ettől leszel számára kiváló vezető. A tudósok szerint ezt sok kutya szívesen elmondaná a gazdájának, ahogyan azt is, szigor nélkül is nagyon tiszteli, felnéz rá, tudja, hogy az élete a gazdájától függ.

Jó az illatod

Minden kutyás jól tudja, hogy számukra a szaglás az egyik legfontosabb érzékelés, többet nyom a latba, mint a látás vagy a hallás. Ezért nagyon valószínű, hogy a kutyád szívesen elmondaná neked, mennyire jó az illatod, mennyire megnyugtatja, ha bizonyos tárgyakon érzi, ez segíti a legjobban a kötődésében hozzád.

„Szeretlek”

A tudósok évtizedek óta kutatják, hogy a kutyák vajon tényleg képesek-e az emberéhez hasonló szeretet érzésére, és ha igen, szeretik-e a gazdijukat. Az eddigi eredmények alapján a válasz egy hatalmas IGEN! A kutyák teste is jelzi ezt az érzést, kísérletek során észrevették, az ebek szívverése felgyorsult, amikor benyitott hozzájuk az üres szobába a gazdájuk, majd a jelenlétében szépen le is lassult, relaxált állapotba kerültek. A kutyusod tehát egészen biztosan szívesen elmondaná neked, hogy szeret.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

9 magyar kutyafajta, amelyek egytől egyig különlegesek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.