Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Milyen az aláírásod? Az alábbi izgalmas részleteket árulja el a személyiségedről!

aláírás
Facebook
Twitter
Pinterest
Tudtad, hogy a személyiségedről rengeteget elárul, hogyan írod alá a neved? Most megtudhatod, mi igaz rád ez alapján!

1. Felfelé ívelő aláírás

Kép
forrás: joy

Ha írás közben mindig felfelé ívelnek a betűid, az arra utal, hogy kimondottan ambiciózus természet vagy. Tudod, mit akarsz, és igenis teszel érte. Ezen kívül optimista hozzáállásról árulkodik az aláírásod, és biztos, hogy nem kevés kreativitás szorult beléd!

2. Egyenesen ívelő aláírás

Kép
forrás: joy

Amennyiben az aláírásod se felfelé, se lefelé nem mutat, úgy te egy igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy. Mindig az arany középutat keresed, és képes vagy tökéletes egyensúlyt teremteni munka és szórakozás között. Ha valaki, akkor te biztosan nem vagy lobbanékony típus, hirtelen felindulásból döntéseket pedig sosem hozol!

3. Lefelé ívelő aláírás

Kép
forrás: joy

A lefelé hajló aláírás egy pesszimistább életszemléletet takar. Nem kizárt, hogy hajlamos vagy a szomorkodásra, és általában mindig a legrosszabbra készülsz. Ebből kifolyólag elég sokat stresszelsz még a legapróbb dolgokon is.

4. Nagy hely a betűk között

Kép
forrás: joy

Még a betűid között is hagysz ki helyet? Ez arra utal, hogy alkalmazkodókész, rugalmas típus vagy, akinek nem okoz gondot a kompromisszumkötés, hiszen egyáltalán nem vagy önző természet. Tele vagy ötletekkel, ezeket pedig nem félsz megvalósítani, így a többiek már tudják, hogy ha valamit a fejedbe veszel, azt úgyis megcsinálod!

5. Kis hely a betűk között

Kép
forrás: joy

Ha viszont a betűid között alig van hely, és nagyon egybefolynak egymással, úgy te egy rendkívül megbízható lélek vagy. Rád mindig, mindenben lehet számítani, mert ha valakinek ígéretet teszel, azt be is tartod. Logikus gondolkodásmód jellemez, és általában szeretsz mindent háromszor is átgondolni, mielőtt igent vagy nemet mondasz rá.

6. Kerekded betűk

Kép
forrás: joy

Igazi egyéniség vagy! A játékos hozzáállás az egyik legszembetűnőbb erősséged, hiszen te úgy gondolod, kár idegeskedni azon, amin egyelőre úgysem tudsz változtatni. A véleményedet pedig sosem félsz kimondani, hiszen ez számodra az önmegvalósítás része!

7. Felül átívelő vonal

Kép
forrás: joy

Az aláírásod végén egy vonallal felülről körbeöleled a neved? Biztos, hogy kimondottan analitikus személyiség vagy, aki remek megfigyelőkészséggel rendelkezik. A legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmed, valószínűleg ennek köszönheted, hogy jó emberismerő vagy. Néha viszont megesik, hogy ezeket az apróságokat túlgondolod - feleslegesen.

8. Hosszúra elnyújtott aláírás

Kép
forrás: joy

Az aláírásod kifejezetten hosszúra nyúlik? Ebből kiindulva te biztosan határozott személyiség vagy, és ha valamit a fejedbe veszel, az biztosan úgy is lesz. Mondanunk sem kell, emiatt egy kicsit makacs is vagy, és nehezen hallgatsz másokra. Nem csoda, hiszen szereted a kezedben tudni az irányítást!

9. Rövidre húzott aláírás

Kép
forrás: joy

Ha viszont az aláírásod rövid, és kisebb betűkkel írod le, úgy te biztosan egy kicsit lobbanékonyabb természet vagy. A türelem nem erősséged, és ha valami hosszú kitartást igényel, megesik, hogy inkább felhagysz vele. Az érdeklődésed csak rövid ideig tudod fenntartani, hiszen valami újdonság állandóan kíváncsiságot ébreszt benned.

10. Kimondottan nagy kezdőbetűk

Kép
forrás: joy

A nevünk első betűit amúgy is nagy betűvel írjuk, de ha a te esetedben ez sokszorosa a többinek, úgy meglehet, hogy egy kicsit szétszórt típus vagy. Általában nem tudod, hol áll a fejed, és sokszor megkaptad már másoktól, hogy mennyire hebrencs vagy.

+1. Nehezen olvasható

Kép
forrás: joy

Az aláírásodból kódfejtők sem tudnák kiolvasni a neved? Akkor te egy gyors észjárású személyiség vagy, aki úgy véli, a tettek sokkal többet számítanak a szavaknál. A részletekbe ritkán bonyolódsz bele, inkább a teljes képet nézed, részben azért is, mert nem vagy az a nagyon türelmes alkat.

Az első dolog, amit meglátsz a képen, felfedi, hogy mi okozza a legnagyobb problémát a kapcsolataidban - TESZT

Önismeret

Nem érdekel
Elolvasom

Ha pedig kíváncsi vagy, a kedvenc színed mit árul el rólad, kattints a galériára!

Galéria / 7 kép

Ezt árulja el rólad a kedvenc színed a pszichológusok szerint

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok
Kép

A nyár legmenőbb kiegészítője: 5 négyszögletes napszemüveg, ami feldobja a szetted

Újabb napszemüvegfazon hódítja meg a divatőrültek szívét.

Kép

A blogger, aki 20 kiló pluszsúllyal másolja híres emberek öltözködését, és ez jól áll neki

Blogot vezet, könyvet ír, van egy saját kozmetikai cége és több százezer nőt inspirál a közösségi médián. Az amerikai Katie Sturino bebizonyította, hogy plus size nőknek is van helye a divatvilágban. Az Éva magazin írása.

Kép

Hétvégi olvasnivaló: 3 e-könyv újdonság, ami kiszakít a mindennapokból!

Akár a komolyabb, akár a könnyedebb olvasmányokat szereted, bőven vár rád kaland a könyvújdonságoknak köszönhetően.

Kép

10 olyan tulajdonság, amely a megjelenésedtől függetlenül vonzóvá tesz

Ricsi és én munkatársak voltunk Budapest egyik legismertebb szállodájában. Napi tizenkét órában, hetente öt napon át dolgoztunk együtt. Jól megértettük egymást, de nem vonzódtam hozzá, és soha nem gondoltam rá úgy, mint olyan emberre, akivel szívesen randiznék. Az Éva magazin írása.

Kép

A vörös rúzs viselésének 6 szabálya, amit muszáj tudnod

Egy csinos rúzs teljesen átalakítja az arcodat, és ha színválasztásról van szó, a vörös örök klasszikus marad. Mégis sokan elkövetnek vele néhány hibát, ami a teljes összképet tönkreteheti!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem