Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A szabadtéri esküvőmön eleredt az eső, így elmesélem, miért ne aggódj az időjárás miatt a nagy napodon

A szabadtéri esküvőmön eleredt az eső, így elmesélem, miért ne aggódj az időjárás miatt a nagy napodon
A nap cikke

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Olvasd el!

A baktériumok imádják őket: 7 dolog az otthonodban, amit te sem tisztítasz meg annyiszor, mint kéne

Van, amelyikben E. coli-t is találtak, pedig napi szinten használjuk! Mutatjuk is, melyek a legkoszosabb holmik a lakásban, amelyeket senki sem takarít elég gyakran.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az időjárás az egyetlen dolog, amit nem tudsz befolyásolni az esküvőd napján, így érdemes a jó oldalát nézned annak is, ha elered az eső...

Mindig is természetközeli esküvőt szerettem volna, és ezalatt nemcsak arra gondolok, hogy a szertartást szabad ég alatt képzeltem el, hanem mindent: a vacsorát, a torta felvágását és az első táncot is zöld környezetben szerettem volna átélni. Ez volt a fő szempont, amikor helyszínt kerestünk a férjemmel az idei esküvőnkhöz, és szerencsénkre gyorsan sikerült is megtalálni a tökéleteset. Mindössze 2 és fél hónap alatt szerveztünk meg mindent, és ezalatt csak kétszer jött velem szembe a kérdés:

„Mi lesz akkor, hogyha esni fog?”

Én mindkétszer csak legyintettem, pedig közben görcsbe rándult a gyomrom, mert bele sem mertem gondolni, hogy az időjárás keresztülhúzhatja a számításainkat, hiszen nem igazán volt B tervünk. A lelkészünk a jegyesoktatáson azzal nyugtatott, hogy Arnold Schwarzenegger is utálja a B terveket, hiszen az pont olyan, mintha feladtuk volna – és amúgy is tartott már szertartást szakadó esőben, úgyhogy ne aggódjunk.

Az esküvő előtt 2 héttel már kezdett kirajzolódni, hogy milyen időre számíthatunk majd azon a bizonyos szombaton. És persze pontosan az történt, amitől féltem: az addigi kánikulát hirtelen felváltották a viharos esőzések, és pénteken már biztosak lehettünk benne, hogy másnap szinte egész nap esni fog. Nemcsak a lelkész, a helyszín üzletvezetője is próbált megnyugtatni, amikor utolsó pillanatban futottam be hozzá, hogy megtervezzük az ültetést az étterem belső részében is. Azt mondta, minden úgy történik, mint a filmekben: feszültséggel indul, mindenki izgul az időjárás miatt, de a végén úgyis happy enddel ér majd véget a történet. És pontosan így is lett.

A nagy nap reggelén még zuhogott, készülődés közben is párás volt a levegő és lógott az eső lába. Aztán ahogy a vendégek elkezdtek gyülekezni, szinte megmagyarázhatatlan módon kisütött a nap, és olyan szép időnk lett, amiről aznap reggel teljesen lemondtam. Nagyi azért odasúgta a szertartás végén, hogy ő volt az, aki sokat imádkozott ezért, én pedig megköszöntem neki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vacsorát már nem tudtuk a kertben megtartani, mert addigra összegyűltek az esőfelhők, és egy órán keresztül esett. De senki nem bánta, ahogy én sem, hogy át kellett mennünk az étterembe, mert még hangulatosabb és bensőségesebb lett a légkör. Nem minden ment az eredeti elképzelés alapján, de valahogy mégis úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Kép
forrás: Unsplash/Alexa Soh

Önmegnyugtatásképp néhány nappal az esküvő előtt még összeszedtem, hogy miért lehet örülni annak, ha esik az eső a nagy napon. Hiszen, ha valamit, ezt biztosan nem tudjuk befolyásolni, így érdemes kizárólag a jó oldalát nézni.

Kattints a galériára!

Galéria / 6 kép

6 ok, amiért örülhetsz az esőnek az esküvőd napján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Kép

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Kép

8 dolog a Harry Potterben, aminek valójában semmi értelme

J. K. Rowling valóban fantasztikus és megismételhetetlen világot teremtett a Harry Potter-kötetekben, de azért nem tökéleteset… ugyanis akad néhány logikai bukfenc a történetben.

Kép

15 színész, aki meg akarta öletni saját karakterét

Nem voltak megelégedve a nekik írt sztorival, vagy egyszerűen csak belefásultak a munkába. De nem mindenki érte el a célját.