Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Fény derült rá, mi okozta a Harry Potter csillagának halálát

Fény derült rá, mi okozta a Harry Potter csillagának halálát

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nyilvánosságra hozták a hallotti bizonyítványát.

Az biztos, hogy nagyon nehéz olyan embert találni, aki ne szeretné, de legalább ne ismerné a Harry Potter-filmeket. Ezek az alkotások most már több generációt is felneveltek, és nagy valószínűséggel még rengeteg gyereknek és felnőttnek fognak felejthetetlen pillanatokat okozni.

Ezekből a filmekből tanulhatunk az igaz barátságról, a szeretet erejéről, a kitartásról és persze arról, hogy érdemes hinni a varázslatban. Nem csoda tehát, ha a filmben szereplő színészek olyanok, mintha az ismerőseink lennének, szeretjük őket és rendkívül megvisel minket, ha megtudjuk, hogy a való életben rossz dolog történt velük. A Harry Potter fandom ugyanis hihetetlenül erős, így igazi gyász veszi kezdetét, ha egy szeretett szereplő eltávozik az élők sorából.

Sajnos most is ez történt, ugyanis mondhatni az egész világot megrázta, amikor kicsit több, mint egy hete fény derült rá, hogy a Harry Potter-filmekből Hagridként ismert és szeretett Robbie Coltrane elhunyt. Az viszont csak most derült ki, hogy pontosan mi is okozta halálát, amiből kiderül, hogy a tehetséges színész sok mindennel küzdött az utóbbi időben.

A halotti bizonyítványa szerint a halál okai cukorbetegség, szepszis (vérmérgezés), alsó légúti fertőzés és szívblokk, így egyértelmű, hogy a 72 éves Robbie már jó ideje küszködött sok-sok betegséggel.

Az biztos, hogy jelenleg az egész világ gyászol, ám ahogy idén januárban maga Robbie Coltrane mondta a Harry Potter reunion alatt: ő nem mindig lesz itt, de Hagrid igen!

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 Harry Potter inspirálta dekoráció a lakásodba

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.