Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Eláruljuk, melyik szín tartozik hozzád a csillagjegyed alapján: tudd meg, miért ad erőt neked

Eláruljuk, melyik szín tartozik hozzád a csillagjegyed alapján: tudd meg, miért ad erőt neked

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Minden csillagjegyhez más színárnyalat passzol a legjobban, tudd meg, melyik a tiéd!

Már régóta tudjuk, hogy minden csillagjegy hordoz magában egy bizonyos típusú lelki energiát, ugyanez pedig jellemző a különböző színárnyalatokra is. Éppen ezért könnyedén össze lehet párosítani, melyik árnyalat melyik jegyet kelti életre, ad neki újult erőt, vagy nyújt számára békét, gyógyulást.

Kos – PIROS

Talán meg sem lepődsz rajta, hogy a Kos számára a szenvedély és a szerelem színe nyújtja a legnagyobb erőt, hiszen e csillagjegy szülöttei éppen ilyen személyiségek.

Bika – ZÖLD

A Bika csillagjegy szülöttei nagyon gondoskodók, törődők, közel áll a szívükhöz a természet, ezért ösztönösen érzik, a zöld szín az, ami a legjobban feltölti őket.

Ikrek – SÁRGA

Az Ikrek jegyűek intelligensek, társaságiak, vidámak, humorosak és kedvesek, ezért a napsütés, ragyogás színe, a sárga olyan aszámukra, mint egy akkumulátor, amiről feltöltődhetnek.

gif

Rák – EZÜST/FEHÉR

Az egyik legérzékenyebb és legérzelmesebb csillagjegy a Rák, így a tisztasághoz, letisztultsághoz, finomsághoz tud kapcsolódni. E jegy szülötteinek a fehér és az ezüst nyújt támogatást.

Oroszlán – ARANY

Az Oroszlánok született uralkodók és vezetők, így senkit nem fog meglepni, hogy a legjobban az arany szín tölti fel az energiaraktáraikat.

Szűz – BARNA

A Szűz két lábbal áll a földön, nagyon tudatos és előrelátó, éppen ezért egy természeti alapszín, a Földanya színe, a barna ruházza fel olyan erőkkel, amikről nem is tudott korábban.

gif

Mérleg – BABARÓZSASZÍN ÉS BABAKÉK

A Mérleg a zodiákus legromantikusabb, legkedvesebb, legdiplomatikusabb jegye, így az olyan finom színek ruházzák fel erővel, mint a babarózsaszín és a babakék.

Skorpió – FEKETE

A Skorpió jegy szülöttei nagyon különleges, intuitív személyek, valódi mágusok, így számukra az örök misztikusságot, kiismerhetetlenséget szimbolizáló fekete ad erőt.

Nyilas – LILA

A lila az elegancia, előkelőség, pozitív nyugalom színe, így nagyon közel áll a spontán, mégis bölcs Nyilas szívéhez. Jól is teszi, ha kedveli, hiszen ez az ő erőt adó színe.

gif

Bak – SZÜRKE

A Bak olyan akár egy kőszikla, stabil, megbízható, komoly és kiszámítható, ennek megfelelően a hideg és magasztos szürke árnyalatok töltik fel életerővel.

Vízöntő – KÉK

Ahogy az elnevezés is mutatja, a Vízöntő erősen kötődik a vízhez, illetve annak kékjéhez. Ösztönösen tudja, hogy szárnyaló és szabad lelkét ez az árnyalat turbózza fel a legjobban.

Halak – VILÁGOSZÖLD

A Halak érzékenyek, finomak, jó megérzők és rendkívüli megérzők, képesek szinte teljesen összeolvadni a természettel. Éppen ezért a tengeri élővilágot is nagyban jellemző világoszöld árnyalatok gyógyítják, erősítik őket a legjobban.

gif

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 tipp a színek és minták kombinálásához, hogy tökéletes legyen a szetted összhatása

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!