Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Utólag ezt tanácsolnám magamnak az esküvőszervezéssel kapcsolatban

Utólag ezt tanácsolnám magamnak az esküvőszervezéssel kapcsolatban
Facebook
Twitter
Pinterest
Sokat tanultam az elmúlt hónapokban a témáról.

Nemrég éltem át életem nagy napját, és nemcsak egy ígérettel és egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb, de megtapasztalhattam azt is, mivel jár megszervezni egy esküvőt. Az biztos, hogy nem könnyű műfaj, főleg, ha valaki egyedül, esküvőszervező segítsége nélkül, a saját szabadidejét nem sajnálva ugrik neki a dolognak.

Persze minderről már megfeledkezik abban a pillanatban, amikor kimondja a boldogító igent, és ahogy mondani szokták, az idő mindent megszépít: a fáradtságos munkát is. Míg frissen él az élmény a fejemben, összeszedtem néhány tanácsot, amit visszamenőleg adnék magamnak a szervezéssel kapcsolatban, hátha te is tudod őket hasznosítani:

Nem érdemes túl előre tervezni

Főleg igaz ez a vírushelyzet óta, hiszen nem tudhatjuk, mikor jelennek meg új szabályok vagy épp mikor törölnek el olyan rendeleteket, amik ellehetetlenítenék az esküvők megtartását. Én persze a tavaly februári eljegyzésem óta azon agyaltam, hogy vajon sikerül-e a következő nyáron férjhez mennem. Többször álmodtam azzal, hogy a vírus majd meghiúsítja mindazt, amit annyira vártunk, ráadásul azt láttam magam körül, hogy minden ismerősöm már egy évvel az esküvője előtt belekezd a szervezésbe: ha mást nem, a helyszínt mindenképp lefoglalja.

Így joggal kaptuk meg a kérdést minden hónapban, hogy hogy állunk a szervezéssel, de a választ minden alkalommal csak elhessegettük. Utólag rájöttem, hogy pont elég volt 2-3 hónap szervezés, tervezés, hogy minden olyan legyen, mint amilyennek elképzeltük. Plusz, ha el kellett volna halasztani a nagy napot, nem lett volna olyan érzésem, hogy egy év munkája veszett kárba. Persze szerencse is kellett ahhoz, hogy minden szolgáltató ráérjen egy ilyen, viszonylag közeli időpontban – a meghívott vendégekről nem is beszélve.

A további tanácsokat megtalálod a galériában!

Galéria / 4 kép

4 dolog, amit utólag tanácsolnék magamnak az esküvőszervezéssel kapcsolatban

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!