Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Erzsébet királynő kutyaparfümöt készül piacra dobni

Erzsébet királynő kutyaparfümöt készül piacra dobni
Facebook
Twitter
Pinterest
Az illat a parton tett séták hangulatát idézi majd meg.

Erzsébet királynő sosem tétlenkedik, mindig kitalál valami új dolgot, amivel magára vonja a figyelmet. Januárban például kiadta saját márkájú ketchupját és steak szószát, amik a norfolki Sandringham bitrokról származó összetevők felhasználásával készülnek. Most pedig nagyon úgy tűnik, újabb termék fűződik majd a nevéhez, ugyanis kutyaparfümmel készül meghódítani a piacot.

A Happy Hounds Dog Cologne nevű illat a parton tett séták hangulatát idézi a The Sun szerint, ugyanis gazdag citrus és bergamott jegyekkel rendelkezik. A kutyabarát parfümöt 9,99 fontért, vagyis nagyjából 4200 forintért lehet majd megvásárolni a Sandringham birtok ajándékboltjában. Leírásában többet között az is szerepel, hogy egy unisex illatról van szó, ami minden kutyán használható.

A kutyagazdik már így is találnak ajándékot maguknak a boltban, ami Sandringham Happy Hound Gift Box névre hallgat. A dobozban található kutyasampon, játékcsontok és egyéb kutyajátékok is. Nem véletlen persze, hogy ezek a termékek is bekerültek a shopba, hiszen Erzsébet királynő maga is óriási kutyabarát. Az uralkodónő 1933 óta csaknem harminc kutyával élt együtt, amik corgi és dorgi, vagyis corgi-tacskó keverékek voltak. Jelenleg Candy, Fergus és Muick boldogítja a mindennapjait, Candy legutóbb sajátos módon hívta fel magára a figyelmet, amit itt meg tudsz nézni:

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Sarolta hercegnő tökéletes hasonmása volt Erzsébet királynőnek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!