Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Erzsébet királynő egyre több eseményt mond le egészségi állapota miatt

Erzsébet
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Pénteken a Szent Pál-székesegyház istentiszteletén sem vesz részt, amely szintén a platina jubileumi ünnepségek része.

Valószínűleg már túlságosan kimeríti Erzsébet királynőt a sok utazás és az állandó figyelem, ami egy-egy eseményen övezi, de ez 96 évesen talán nem is meglepő. A csütörtöki nap extrán megterhelő lehetett számára, hiszen uralkodásának 70. évfordulóját ünnepelte, illetve a négy napos rendezvénysorozat még épp csak elkezdődött.

Tegnap egyébként katonai parádéval ünnepelte az Egyesült Királyság Londonban II. Erzsébet hivatalos születésnapját és platinajubileumát. A 70 évnyi uralkodással a királynő ül a legrégebben trónján és ő is a legidősebb királyi vezető. Noha II. Erzsébet királynő valójában április 21-én született 1926-ban, a parádét mindig júniusban rendezik. A Buckingham-palota szóvivője szerint az uralkodó nagyon hálás és élvezte a katonai parádéval, felvonulással, repülőbemutatóval egybekötött ünnepi rendezvényt, és az esti ceremóniát is várta.

Csütörtök este ugyanis a windsori kastélyban tartották meg a jelzőfénygyújtást. A kedves szavak és méltatás ellenére a szóvivő rossz hírt is közölt, a másnapi eseményét lemondta a királynő. A Szent Pál-székesegyházi istentiszteletet szomorúan és vonakodva, de végül kénytelen lemondani Erzsébet, mivel már a csütörtöki napon is többször tapasztalt mozgásszervi kellemetlenségeket. Hivatalos közleményben adták mindenki tudtára, hogy bár a királynő nagyon élvezte a látványos parádét az első napon, mégis nagyon elfáradt, így a pénteki istentiszteletet kénytelen kihagyni. A palota dolgozói azonban biztosítottak mindenkit afelől, hogy a királynő messziről, a színfalak mögül is figyeli az eseményeket. Erzsébet egyébként egy ideje már bottal közlekedik, ráadásul az utóbbi hetekben néhai férje, Fülöp herceg sétálópálcáját viszi mindenhova magával.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Sarolta hercegnő tökéletes hasonmása volt Erzsébet királynőnek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Fogynál, de nem mozdul a mérleg nyelve? 5 egyszerű ok, ami a probléma mögött állhat

Fogyni szeretnél? Gondosan naplózod az étkezéseidet? Rendszeresen edzel? A rostbevitelre is nagy figyelmet fordítasz? Mégis hetek óta alig mozdul a mérleg nyelve? Nos, elhisszük, hogy nagyon frusztráló lehet ez a helyzet, hisz sok erőfeszítést tettél már eddig is a súlycsökkenés érdekében.

Kép

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Kép

Exkluzív! A Dűne: Második rész főszereplői meséltek nekünk a film legvadabb kulisszatitkairól

„Ez még csak a kezdet” – mondta a Dűne - Első rész legvégén a Zendaya által életre keltett Csani, és milyen igaza volt: a második rész ugyanis még látványosabb, drámaibb, ráadásul végre jobban megismerhetjük a szereplőket, a motivációjukat. Szóval, ha tetszett az első rész, a február 29-én debütáló új film ugyanolyan függőséget okoz majd, mint a fűszer.

Kép

Egy új kutatás szerint a szingli nők a kutyájukat választják a pasik helyett

Jobb, ha senki nem állítja választás elé a kutyagazdikat, ők ugyanis jó eséllyel a négylábú társuk mellett döntenek majd, és inkább a randipartnerüktől vesznek búcsút.

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.