Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kamilla királyné lesz: Erzsébet királynő 70. évfordulóján különleges kéréssel fordult népéhez

Kamilla királyné lesz: Erzsébet királynő 70. évfordulóján különleges kéréssel fordult népéhez

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Most először árulta el, esetleges halála után ki kerül biztosan a trónra.

Az idei év rendkívül különleges Erzsébet királynő számára, aki elérkezett uralkodásának platina jubileumához. Természetesen ennek megünneplésére már nagyon régóta készül az egész család, és nyáron a brit állampolgárok még szabadnapot is kapnak a nagy nap jeléül. Viszont az évforduló tegnap zajlott le, hiszen tegnap lett kereken 70 éve, hogy az akkor mindössze 25 éves Erzsébetből királynő lett.

Természetesen ezt a jeles dátumot az egész család megünnepelte, és mindenki megemlékezett a királynő uralkodásának elmúlt évtizedeiről. Maga Erzsébet királynő is, aki közzétett egy levelet, melyben több fontos részletre is kitér uralkodását illetően. Többek között például arra, hogy ahogy koronázása idején kimondta, úgy most is tartja, hogy élete végéig a nép szolgálatának szenteli magát.

A másik pedig, hogy Kamilla, akiről sokan úgy gondolták, hogy sosem lehet királyné, Erzsébet királynő szerint megérdemli ezt a címet.

És amikor az idő elérkezik, és a fiam, Károly király lesz, tudom, hogy mind megadjátok neki és feleségének, Kamillának a szükséges támogatást, amit nekem is adtatok; és őszintén kívánom, hogy amikor ez megtörténik, Kamillát királynéként [pontosabban Queen Consorként, ami a király királynéi hitvesét jelenti - a szerk.] ismeri majd a világ, miközben folytatja hű szolgálatait.

Ez volt az első alkalom, hogy Erzsébet királynő felfedte, halála esetén ki kerül a trónra. Sokáig ugyanis rengeteg pletykát lehetett hallani arról, hogy Károly herceg lemond, és fiára, Vilmosra hagyja a koronát, de úgy tűnik, egészen más döntést hoztak a családban.

Erzsébet királynő Instagramján több fotót is megosztottak a 70. évforduló alkalmából: az alábbi kép, melyen Fülöp herceg fotója is látható a háttérben, kifejezetten erre a napra készült.

Erzsébet királynő levelére egyébként fia, Károly herceg is közzétett egy nyilatkozatot Instagramon, melyben nemcsak gratulált édesanyjának az elmúlt 70 év szolgálataiért, de egyúttal reagált a Kamillát illető részletre is. Elmondta, hogy mennyire megtisztelőnek érzi a királynő kívánságát, és hozzátette, hogy az elmúlt években Kamillával együtt dolgoztak és támogatták őfelségét és az embereket, mindeközben pedig számára felesége volt a legnagyobb támasz.

Ezt is olvasd el!

Galéria / 8 kép

8 dolog, ami nekünk természetes, de II. Erzsébet királynő sosem tapasztalta meg

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!