Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

13 dolog, amit te is csináltál az MSN-en – emlékszel még tinikorunk kedvencére?

13 dolog, amit te is csináltál az MSN-en – emlékszel még tinikorunk kedvencére?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mozgó hangulatjelek, színes becenevek és rezgés funkció; de jó is volt tininek lenni!

Tinikorunkat sok minden meghatározta: az éppen legnépszerűbb fiúbanda, hogy a legjobb barátnőink milyen színűre festették a hajukat (általában olyanra, amit mind megbántak később, de azért követtük őket), esetleg az, hogy az adott korszakban mi számított menőnek. Míg gyerekként az volt az igazán király, ha volt egy tamagochink és francia drazsét vittünk a suliba, addig tiniként tuti, hogy te is rá voltál kattanva az MSN-re!

Olvasd el ezt is!

Oh, az MSN... Amikor még a Facebookot hírből sem ismertük, nem léteztek okostelefonok, és maximum a MyVipre tölthettük fel az aktuális fotóinkat. Ez volt az a számítógépes program, amit mindenki használt, rá voltunk kattanva, és a mai napig emlékszünk, milyen klassz érzés volt hallani a pittyegést, miszerint üzenetünk érkezett.

Ha te is imádtad az MSN-t, és éveken át aktív használója voltál, tuti, hogy ezeket te is csináltad!

1. Hiába töltöttük együtt az egész napot a suliban, biztos, hogy mindenki sietett haza az iskolából azért, hogy aztán MSN-en beszélgethessen az osztálytársaival. Na meg persze a titkos szerelmével!

2. Emlékszel még, milyen idegesítő volt, amikor vártad valaki üzenetét, de ő egyszerűen nem írt rád? Ilyenkor biztos, hogy te is bevetetted azt a trükköt, hogy lerejtetted magad egy percre, majd visszaléptél; hiszen így mindenki kapott a monitor jobb alsó sarkában egy értesítést arról, hogy online vagy.

3. Minél színesebb volt a neved, annál menőbb voltál, így a végén már nem is tudtuk, ki az a

×÷·.·´¯`·)» Kicsilány «(·´¯`·.·÷×

Sőt, a legjobb, hogy külön weboldalak jöttek létre azért, hogy onnan lemásolhasd a legmenőbb jeleket!

4. Az igazán menő dolog viszont az volt, amikor kitetted a neved mellé, hogy éppen milyen zenét hallgatsz. Ilyenkor biztos, hogy neked is volt egy jól megtervezett zenei listád a Winampban, hiszen elég ciki lett volna, ha mások megtudják, igazából mennyire bírod a Szerelmes hangjegyek dalait.

5. Ha valakinek el akartál küldeni egy nagyobb képet, zenét, pláne videót, tudtad, hogy most aztán órákig mennie kell a gépednek. Annál bosszantóbb volt, amikor elszállt a net, lefagyott a gép, vagy szimplán elfeledkeztél róla, és bezártad a csetablakot. A huzavona kezdődhetett elölről.

6. Emlékszel még, mennyire menőnek éreztük, amikor a különböző betűkhöz vagy szavakhoz saját hangulatjeleket társíthattunk? Így történt hát, hogy a "nem" szócska leírása után egy fejét rázó kisbaba képe jelent meg, vagy az "ó" betű helyett egy buborék. Ez viszont egy idő után mindenkit borzasztóan idegesített, már csak azért is, mert szinte rejtvényfejtőnek éreztük magunkat egyes emberek üzeneteit olvasva. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre maximum öt ilyet küldhettünk, így hamar ráuntunk a dologra.

7. A világ egyik legidegesítőbb funkciója viszont a rezgetés volt, ezt követte szorosan az egész képernyőt betakaró mozgókép. Az egyetlen megoldás az volt, ha beállítottad, hogy "elfoglalt" vagy, máskülönben akár az őrületbe is lehetett kergetni minket a folytonos rezgéssel.

Kép

8. Ha volt egy srác, akivel megbeszéltétek, hogy jártok, kimondatlan szabály volt, hogy ki kell írnotok egymás nevét a sajátotok mellé. Minél több szívecske volt a kiírásban, annál menőbbek voltatok.

9. Valljuk be, szinte mindannyiunknak voltak olyan emberek az MSN-partnerei között, akikkel aztán egyszer sem beszéltünk. Sőt, szinte alig ismertük egymást. De hát mit lehet tenni; akkor voltunk igazán népszerűek, ha sok ember került fel a listánkra.

10. Ha valaki elől el szerettél volna bújni, elég volt szimplán a letiltás funkcióra kattintanod, hiszen így ő biztosan nem látta, ha online vagy. Ugyanebből kifolyólag volt, hogy attól tartottál, valaki letiltott téged, ezért a legjobb barátnőidet kérted meg, hogy ellenőrizzék, XY náluk fenn van-e.

11. A "lerejtem magam-visszalépek" ötletnél csak egy átlátszlóbb megoldás volt arra, hogy beszélgess a kiszemelteddel. Ha írtál neki egy üzenetet, majd közölted vele, hogy ezt nem neki akartad, csak félrenyomtál. De ha már így alakult, mizu?

12. Időnként tuti, hogy te is kitetted a "nem vagyok gépnél" feliratot, csakhogy véletlenül se higgyék azt az ismerőseid, hogy nincs jobb dolgod az MSN-nél. Persze valljuk be, legtöbbször ekkor is a monitor előtt ültél.

13. Ha valami izgalmas dologról beszélgettetek, mindig kíváncsian nézted, a partnered mikor kezd el gépelni. Ilyenkor ugyanis megjelent az "XY épp gépel..." felirat az ablak alján, és még azt is láttad, mikor törölt ki valamit az üzenetében.

Kedvet kaptál még egy kis nosztalgiázáshoz?

Galéria / 14 kép

10 sorozat a 90-es és 2000-es évekből, amit gyerekként sosem hagytunk volna ki!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.