Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 érdekesség az idén 25 éves My Girl – Az első szerelem című filmről

10 érdekesség az idén 25 éves My Girl – Az első szerelem című filmről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az első igaz barátságot, mely találkozik a szerelem érzésével, talán soha addig nem írták meg ilyen őszintén és szépen...

Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla már túl volt a Reszkessetek, betörők! első részén és éppen az egész világ imádta azért mert cuki, amikor felkérték a My Girl – Az első szerelem című film egyik szerepére. Az 1972-ben játszódó történet két kiskamasz Vada (Anna Chlumsky alakította) és legjobb barátja Thomas (Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla) nyarát mutatja be. Az első csókot és azt a fura kezdetleges szerelem vagy barátság érzést, ami ezzel jár, miközben betekintést kaphatunk a szülők cseppet sem egyszerű hétköznapjaiba is.

Mi történt a film megjelenése óta eltelt 25 évben? Anna Chlumsky a filmezésénél maradt és a mai napig színésznőként dolgozik, míg Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla kicsit más útra indult - nem tudni, hogy éppen zenész, vagy csak egy útját kereső elcsúszott harmincas. Mindenesetre sajnos a két fiatal több mint 20 éve nem találkozott egymással, ami nagy kár, de felnőtt fejjel már tudjuk, hogy az élet nem csak egy szépen megírt mese...

Csokorba gyűjtöttünk 10 érdekességet, amit eddig talán te sem tudtál a filmről!

1.) A temetkezési vállalkozó (Dan Aykroyd) házának egy floridai családi házat alakítottak át, ami ma már szállóként szolgál.
2.) Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla ezért a szerepéért 1 millió dollárt kapott.
3.) A forgatókönyvet Laurice Elehwany írta, akit gyerekkori emlékek inspiráltak. Sok személyes szálat beleszőtt a történetbe és egyáltalán nem örült annak, hogy a rendező itt-ott kivágott részeket a forgatókönyvből. Így később úgy nyilatkozott, hogy neki egyáltalán nem tetszett a film.

Kép

4.) Macaulay eredetileg sokkal kevesebb jelenetben szerepelt volna, de a rendező annyira imádta azt a tökéletes összhangot, ami a két gyerek közt volt, hogy még több jelenetet osztott a kisfiúra.
5.) Chevy Chase játszotta volna Vada apukáját, azonban neki egyáltalán nem volt tapasztalata a drámai karakterekben, ezért végül Dan Aykroyd kapta meg Harry szerepét.
6.) A filmben látható hatalmas fűzfa sajnos nem igazi. Bár a stáb hamar megtalálta a tökéletes tavat, ám ott nem volt fűzfa, így a díszlettervező dolga volt "kreálni" egyet.

Kép

7.) Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla-nak és Anna Chlumsky-nak is ez volt az első filmes csókja, ami állítólag tizenötödszörre sikerült "tökéletesen".
8.) A stúdió eredetileg úgy tervezte, hogy Thomas (Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla) halálát nem hozzák nyilvánosságra, érje a nézőket is "meglepetésként" a dolog. Ám egy pletykás újságírónak hála, sajnos nem sikerült titokban tartani a film e tragikus és szomorú fordulatát.

Kép

9.) A film forgalmazója a Columbia Pictures felbérelt egy gyermekpszichológust azért, hogy hivatalos szakvéleményével megnyugtassa a szülőket azzal kapcsolatban, hogy gyerekek is nyugodtan megnézhetik a filmet.
10.) Culkin imádott a forgatási szünetekben a felnőttekkel pókerezni, mondhatni ezzel ütötte el az időt.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla visszatért a Reszkessetek betörők Kevinjeként

Te is szereted ezt a filmet?

Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár - talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

Kezdőként is a kihívásokat keresed? A runaddict-et neked találták ki!

Ha most ismerkedsz a futással és szeretnéd magad még motiváltabbá tenni, akkor érdemes csekkolnod a legújabb appot a futóalkalmazások piacán, a runaddict-et.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!