A nap cikke

Elolvadsz, ha meglátod a Válótársak új szereplőit

Nagyon várod már az új évadot?

Még több olvasnivaló

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak - íme a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

Angelina Jolie már a múlté! Brad Pitt a hétvégén két világhírű bombázóval is kavart!

Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

10 érdekesség az idén 25 éves My Girl – Az első szerelem című filmről

10 érdekesség az idén 25 éves My Girl – Az első szerelem című filmről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az első igaz barátságot, mely találkozik a szerelem érzésével, talán soha addig nem írták meg ilyen őszintén és szépen...

Macaulay Culkin Macaulay Culkin színész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla már túl volt a Reszkessetek, betörők! első részén és éppen az egész világ imádta azért mert cuki, amikor felkérték a My Girl – Az első szerelem című film egyik szerepére. Az 1972-ben játszódó történet két kiskamasz Vada (Anna Chlumsky alakította) és legjobb barátja Thomas ( Macaulay Culkin Macaulay Culkin színész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla ) nyarát mutatja be. Az első csókot és azt a fura kezdetleges szerelem vagy barátság érzést, ami ezzel jár, miközben betekintést kaphatunk a szülők cseppet sem egyszerű hétköznapjaiba is.

Mi történt a film megjelenése óta eltelt 25 évben? Anna Chlumsky a filmezésénél maradt és a mai napig színésznőként dolgozik, míg Macaulay Culkin Macaulay Culkin színész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla kicsit más útra indult - nem tudni, hogy éppen zenész, vagy csak egy útját kereső elcsúszott harmincas. Mindenesetre sajnos a két fiatal több mint 20 éve nem találkozott egymással, ami nagy kár, de felnőtt fejjel már tudjuk, hogy az élet nem csak egy szépen megírt mese...

Csokorba gyűjtöttünk 10 érdekességet, amit eddig talán te sem tudtál a filmről!

1.) A temetkezési vállalkozó (Dan Aykroyd) házának egy floridai családi házat alakítottak át, ami ma már szállóként szolgál.
2.) Macaulay Culkin Macaulay Culkin színész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla ezért a szerepéért 1 millió dollárt kapott.
3.) A forgatókönyvet Laurice Elehwany írta, akit gyerekkori emlékek inspiráltak. Sok személyes szálat beleszőtt a történetbe és egyáltalán nem örült annak, hogy a rendező itt-ott kivágott részeket a forgatókönyvből. Így később úgy nyilatkozott, hogy neki egyáltalán nem tetszett a film.

Kép

4.) Macaulay eredetileg sokkal kevesebb jelenetben szerepelt volna, de a rendező annyira imádta azt a tökéletes összhangot, ami a két gyerek közt volt, hogy még több jelenetet osztott a kisfiúra.
5.) Chevy Chase játszotta volna Vada apukáját, azonban neki egyáltalán nem volt tapasztalata a drámai karakterekben, ezért végül Dan Aykroyd kapta meg Harry szerepét.
6.) A filmben látható hatalmas fűzfa sajnos nem igazi. Bár a stáb hamar megtalálta a tökéletes tavat, ám ott nem volt fűzfa, így a díszlettervező dolga volt "kreálni" egyet.

Kép

7.) Macaulay Culkin Macaulay Culkin színész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla -nak és Anna Chlumsky-nak is ez volt az első filmes csókja, ami állítólag tizenötödszörre sikerült "tökéletesen".
8.) A stúdió eredetileg úgy tervezte, hogy Thomas ( Macaulay Culkin Macaulay Culkin színész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla ) halálát nem hozzák nyilvánosságra, érje a nézőket is "meglepetésként" a dolog. Ám egy pletykás újságírónak hála, sajnos nem sikerült titokban tartani a film e tragikus és szomorú fordulatát.

Kép

9.) A film forgalmazója a Columbia Pictures felbérelt egy gyermekpszichológust azért, hogy hivatalos szakvéleményével megnyugtassa a szülőket azzal kapcsolatban, hogy gyerekek is nyugodtan megnézhetik a filmet.
10.) Culkin imádott a forgatási szünetekben a felnőttekkel pókerezni, mondhatni ezzel ütötte el az időt.

Te is szereted ezt a filmet?

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Mindössze néhány hónap után ismét oltár elé állt a színész.

Ennyi pénzt kellett volna eddig összespórolnod – egy szakértő szerint

Vajon mi az az összeg, aminek most is ott kéne lapulnia a bankszámládon?

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!