Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Wow! Elkészült az eddigi legmenőbb mannequin challenge - a Fehér Házban!

Wow! Elkészült az eddigi legmenőbb mannequin challenge - a Fehér Házban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A mannequin challenge még mindig hódít, és nemrég elkészült az eddigi egyik legjobb változata, egy igazán meglepő helyszínen!

A "minél több ember álljon mozdulatlanul egy helyben" kihívás, jó pár hete indult hódító útjára és szerencsénkre a hírességek is imádják! A Dallas Cowboys, Hillary Clinton és Cristiano Ronaldo után legutóbb a Fehér Házban merevedtek viaszbábuvá a jelen lévő ismert emberek, megalkotva ezzel az eddigi legjobb "mű állóképet".

Olvasd el ezt is!

És hogy kik vitték végig a kihívást pislogás nélkül? Többek közt Ellen DeGeneresEllen DeGenereshumorista, mûsorvezető, színésznő8cikk0galéria0videóMég több róla, Robert DeNiro, Tom HanksTom Hanksszínész8cikk0galéria5videóMég több róla, Bill Gates, Diana Ross, Rita Wilson, Michael Jordan, Kareem Abdul Jabbar, Michelle Obama és Frank Gehry fagyott szoborrá pár másodperc erejéig.

Igen Ellen DeGeneresEllen DeGenereshumorista, mûsorvezető, színésznő8cikk0galéria0videóMég több róla neve is ott virít a listán, aki a kreatív szelfik nagy veteránja - elég csak a 2014-es Oscar-gálára gondolni - , így az se lepne meg minket, ha az egész ötlet az ő fejéből pattant volna ki!

Hogy tetszik a videó?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!