Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 küzdelmes dolog, ami a téli öltözködéshez köthető

10 küzdelmes dolog, ami a téli öltözködéshez köthető
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Klímaváltozás ide vagy oda, a tél még mindig elkerülhetetlen, így tehát nincs más dolgunk, mint kihúzni valahogy tavaszig.

Sokan a hátuk közepére se kívánják ezt a fagyos időt, és őszintén megvallva, mi se szeretünk dideregni, de ennek is megvan a jó oldala. A hóesésen, a téli sportokon, a karácsonyon és a finom forró italokon túl, természetesen a divat szempontjából se utólagos évszakról beszélünk.

Olvasd el ezt is!

Mindezek ellenére sokan úgy tartják, hogy a tél unalmas, szomorú, és depresszióra sarkall: ugyan már! Mi most szeretnénk bebizonyítani neked azt, hogy a tél legrosszabb oldalai nem a lelkünk mély bugyrait sújtják. Akkor mi lehet még ennél is rosszabb? Bizony, az öltözködés!

Igen-igen, már megint ez a divatozás hóban-fagyban és annak minden egyes, vicces téli szenvedése, az ágytól a szekrényig, és a még annál is tovább vezető úton! Persze szigorúan a humor jegyében!

1.) Szinte lehetetlen annyi réteget összekombinálni, amennyi még kényelmesen befér egy kabát alá (kivéve ha oversize darabról van szó), így minden egyes nap megpróbálod megdönteni az egyéni rekordodat, több-kevesebb sikerrel. Szelektálni pedig mínuszok közben a legnehezebb, hiszen ki ne szeretne még így is jól mutatni?

gif

2.) Az öltözködésen túl, már csak a vetkőzés nehézkesebb, főleg bőrnadrág-fronton lehetnek kisebb fennakadások.

gif

3.) Extrémen sok időt töltesz a zuhany alatt! Mennyire jó a meleg víz alatt állni és várni a csodát, hogy egyszer csak kitavaszodik! Jó-jó azért ez túlzás, de a meleg ágy után, a zuhany alól se szívesen szállsz ki egykönnyen, a forró fürdőkről nem is beszélve.

gif

4.) Az a sanyarú reggeli ébredés! A takaró alatt olyan jó meleg van, kint meg sötét és hideg. A szundi gomb minden bizonnyal télen az egyik legnépszerűbb menekülő útvonal, a nagybetűs valóság és az időben elindulás elől.

gif

5.) A harisnya könnyű eset? Ugyan! A lábfejek néha vicces játékot űznek, a felszaladásról nem is beszélve.

gif

6.) A rétegek sikeresen befértek egy kabát alá, a cipő is megvan és a táska is. Az ajtón kilépve viszont sarki fagy fogad, így kissé zavartan konstatálod ama tény, hogy az előrejelzésekben már nem lehet száz százalékig megbízni. Újratervezés gardrób fronton? Ugyan, valahogy ezt a napot is túléljük. Dideregve, de túléljük!

gif

7.) Ide nekem egy hibernálást de azonnal! A tacsakos, olvadt havas időjárás után a véghajrában, amikor a tavasztól szinte már csak lépések választanak el, a nagy türelmetlenség és a "nincs már mit felvennem" közepette mindig eszedbe jut, hogy de jó is lenne hibernáltatni magad ősztől-tavaszig. Álom, édes álom!

gif

8.) Alig várod, hogy végre otthon legyél! Vackolni persze minden évszakban jó, de télen a legjobb. A nap vége felé már nem vágysz másra, csak a jó meleg ágyadra és az imádott pizsamádra.

gif

9.) Apropó pizsama, valamiért télen a legjobb egész nap csak abban lenni.

gif

10.) De szépek is a rétegek, az a tökéletesen felépített harmónia egy összeállításon belül, az a könnyed elegancia, ami szinte sugárzik rólad. Végre sikerült jól kombinálnod mindent, az irodában viszont valaki egyre szorgalmasabban rakja magasabbra a hőfokot. Igen, a téli arányok valahol mindig hibádzanak, szinte képtelenség úgy öltözni, hogy a "ruhák közé zárva" a hőmérséklet mindig tökéletes legyen.

gif

Ismerős valamelyik pont? Esetleg még lenne mivel kiegészíteni a listát?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!