Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megható: ez a 12 éves fiú több mint 800 mackót készített beteg gyerekeknek

Megható: ez a 12 éves fiú több mint 800 mackót készített beteg gyerekeknek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
9 éves kora óta varr, mivel fontos számára, hogy megajándékozza a kórházban fekvő kis társait.

Amit a 12 éves Campbell Remess tesz nap, mint nap, az példaértékű! A kisfiú 9 éves korában tanult meg varrni, méghozzá azért, mert szülei azt mondták neki: nagyon drága lenne minden beteg gyereknek valamilyen ajándékot venni karácsonyra - ezt tervezte ugyanis a kisfiú. Így hát Campbell elhatározta, hogy akkor inkább elkészíti a játékokat, és az év 365 napján mindennap varr egy mackót.

Kép

Azóta eltelt már két karácsony, és a kisfiú nem áll le: idén is folytatja, amit elkezdett és elviszi a macikat a lakhelyéhez legközelebbi kórházba a beteg piciknek (már több, mint 800 játékot készített eddig - elképesztő, nem?). Mivel az anyagköltségét maga (illetve a családja) finanszírozza, ezért neki is jól jön a segítség - a Project365 oldalon te is tájékozódhatsz arról, hogy hogyan támogathatod a kisfiú kezdeményezését.

Ha megvásárolod a novemberi JOY-t a kuponokkal, akkor most te is segíthetsz a beteg gyerekeken! Ugyanis a lapszámok árából 20 Ft-tal az Őrzők Alapítványt támogatjuk, szóval irány az újságos!

Kép

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!