Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megható: ez a 12 éves fiú több mint 800 mackót készített beteg gyerekeknek

Megható: ez a 12 éves fiú több mint 800 mackót készített beteg gyerekeknek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
9 éves kora óta varr, mivel fontos számára, hogy megajándékozza a kórházban fekvő kis társait.

Amit a 12 éves Campbell Remess tesz nap, mint nap, az példaértékű! A kisfiú 9 éves korában tanult meg varrni, méghozzá azért, mert szülei azt mondták neki: nagyon drága lenne minden beteg gyereknek valamilyen ajándékot venni karácsonyra - ezt tervezte ugyanis a kisfiú. Így hát Campbell elhatározta, hogy akkor inkább elkészíti a játékokat, és az év 365 napján mindennap varr egy mackót.

Kép

Azóta eltelt már két karácsony, és a kisfiú nem áll le: idén is folytatja, amit elkezdett és elviszi a macikat a lakhelyéhez legközelebbi kórházba a beteg piciknek (már több, mint 800 játékot készített eddig - elképesztő, nem?). Mivel az anyagköltségét maga (illetve a családja) finanszírozza, ezért neki is jól jön a segítség - a Project365 oldalon te is tájékozódhatsz arról, hogy hogyan támogathatod a kisfiú kezdeményezését.

Ha megvásárolod a novemberi JOY-t a kuponokkal, akkor most te is segíthetsz a beteg gyerekeken! Ugyanis a lapszámok árából 20 Ft-tal az Őrzők Alapítványt támogatjuk, szóval irány az újságos!

Kép
A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!