Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezekkel az emberekkel tuti minden kávézóban összefuthatsz

Ezekkel az emberekkel tuti minden kávézóban összefuthatsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A kávé világnapján mi is ünnepelünk.

Szeptember 29. a kávé nemzetközi világnapja. Ilyenkor mindenképp érdemes a kedvenc kávézódban kikérni azt a fajtáját, amelyiket a legjobban kedveled, és a pároddal, a barátoddal, barátnőddel vagy az anyukáddal kávézni és beszélgetni egy jót.

És hogy kik lesznek még ott a kávézókban? Ők tuti!

A hipszter

A hipszter általában nagy szakállal, szemüveggel, kockás ingben és egy jó könyvvel érkezik. Leül egy eldugott sarokba, és hangját sem hallani, azon kívül, hogy sorra rendeli a flat white-okat, az americanókat vagy az espressókat. A tej általában szója- vagy rizstej.

gif

A mindenmentes

Az újhullámos kávéházakban annyira még nem megszokott vendég, de a nagyobb franchise kávézókban egészen biztosan megfordul a mindenmentes vendég. Tudod, az ő rendelése az, amitől a barista sikítófrászt kap: laktózmentes, cukormentes, koffeinmentes, cukormentes karamella szirupos, laktózmentes tejszínhabos, zsírszegény latte. Ismerős?

gif

A laptopos/telefonáló üzletember

Bocsi, bocsi, igen, én szólaltam meg, elnézést, nem akartam megzavarni a munkádat, bocsi - mondaná mindenki, mikor a feltűnően nagyon dolgozó ember lepisszegi, esetleg megvető tekintettel és szemöldökhúzogatásokkal bombázza. Ő általában egy espresso mellett idegeskedik.

gif

A wifivadász

Wifi van? Igen. Szuper, akkor a wifivadász végre meg is találta áhított helyét, és nyugodtan elszürcsölgetheti az extra nagy cappuccinóját, amit kifejezetten azért rendelt, hogy közben alaposan átnézhesse a Facebookot és az Instagramot.

Olvasd el ezt is!

A túlzottan kávészakértő

"Ó, hogy ez nem is közepes pörkölésű? Tejet? Ki tesz tejet a kávéba?! Jaj, ez nem guatemalai kávébab? Robusta vagy arabica? Nem, a robustát sajnos nem tudom meginni." Ugye, te is hallottál már hasonlót egy igazi kávémestertől?

gif

A mindjárt elalvó

Ő az, aki tényleg azért jött ide, mert életmentő neki egy kis koffein. Mindjárt vizsgázik, prezentál, egész éjjel fent volt, és most azonnal meg kell innia az adagját, különben baj lesz.

gif

Nélkülük nem is lenne igazi a kávézó hangulata.

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!