Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt árulja el az intelligenciádról, hogyan eszed a tojást

Ezt árulja el az intelligenciádról, hogyan eszed a tojást
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Gondoltad volna, hogy következtetni lehet az intelligenciádra a tojás evési szokásaidból?

A feladat nem nehéz, csupán el kell árulnod, hogyan szereted a tojást, és kiderítheted, milyen típusú intelligenciával büszkélkedhetsz.

Rántotta

A rántottát preferálók általában nem a tipikus "megtanultam az iskolában" okosak, sokkal inkább élethelyzetekből merítik tapasztalataikat. Ők nem magolnak, inkább logikusan gondolkodnak. Összeszedettek, nyugodtak, és vág az eszük.

Főtt tojás

A főtt tojást kedvelők tipikusan könyvekből művelődnek. Imádnak olvasni, gyorsan megjegyzik az új információkat, az iskolában általában a legjobb tanulók, de döntéseket hozni nehezükre esik. Hatalmas lexikális tudással rendelkeznek.

Tükörtojás

Akik a tükörtojást eszik a legszívesebben, nagyon magas érzelmi intelligenciával büszkélkedhetnek. Azonnal rájönnek, hogy mit érez a körülöttük lévő ember, mindenkinek a legjobb barátai, könnyen megoldják mások problémáit. Döntéseket ők is nehezen hoznak.

Omlett

Aki az omlettet szereti, a logikus megoldások híve. Hihetetlenül matematikai módon közelít meg mindent, és minden körülmények között racionális marad. A pénzügyi szakmák állnak hozzá a legközelebb, és általában sokkal magasabb az IQ-ja, mint az érzelmi intelligenciája.

Lágytojás

Viccesen okosak azok, akik a lágytojást eszik legszívesebben. Mindent igyekeznek humorral megoldani, kifejezni, de közben extrémen okosak is mellé. Általában tökéletesen időzítik a poénokat, mindenkit megnevettetnek. Egy-két viccüket azonban csak a többi lágytojás evő érti.

Olvasd el ezt is!

Te milyen típusú vagy?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!