Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nyaralóhelyek Európában, ahol októberben is jó idő van

Wikimedia Commons
Nyaralóhelyek Európában, ahol októberben is jó idő van
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még nem késő megvenni a repjegyet!

Októberre itthon már rendesen ősziesre szokott fordulni az idő, egyre kevesebb a napsütéses órák száma és az eső is sokkal gyakrabban elered. Hogy ne essenek bele az őszi/téli depresszióba túl hamar, sokan októberben olyan helyekre vándorolnak Európában, ahol még ilyenkor is nagyszerű az idő és ha strandolni nem is, napfénnyel feltöltekezni még mindig lehet. Mutatjuk, mit érdemes kipróbálni!

Santorini

Görögország egyik legszebb pontja mostanában ismét nagyon felkapott lett, ami nem is véletlen - elképesztően kék a tenger és gyönyörű kilátásban van itt részünk, szinte minden négyzetméterről. Santorinin októberben is általában olyan 22 fok van nappal, legyünk bármelyik szigeten. Fehér házikók, kék tetők és a csodálatos tenger - ebben biztosan nem fogsz csalódni!

Kép
forrás: Wikimedia Commons

Amalfi-part

Ezt a lenyűgöző vidéket Nápolytól délre kell keresni a Santorini-öböl északi részén. Pont olyan, mint a mesében: színes házikók sorakoznak a meredek tengerparton, kikötők és strandok váltják egymást. Positano vagy Amalfi városa is nagyszerű úti cél, és itt is 21-22 fokra lehet számítani.

Kép
forrás: Wikimedia Commons

Lanzarote

A Kanári-szigetek legkeletibb tagja sok utazó jól bevált őszi menedékhelye, hiszen itt még októberben is 25 fokot mérnek, és akár a tengerbe is be lehet merészkedni. Sőt, még a végén le is barnulsz, ha ezt választod kikapcsolódásra. A hely egyénként lenyűgöző, csak ajánlani tudjuk!

Kép
forrás: Wikimedia Commons

Costa Brava

Spanyolország északkeleti részén, Katalóniában található a Costa Brava, vagyis a vad/szaggatott part. Októberben talán az a legnagyobb előnye, hogy már nem zsúfolt, viszont még mindig nem éri el az esőseb időszak és ugyanúgy lehet dúskálni a partmenti városok változatos nyaralóhelyeiben.

Kép
forrás: Wikimedia Commons

Porto

Portugália második legnagyobb városa, ahol el lehet időzni egyrészt az izgalmas, zegzugos utcákban és a közeli tengerpartokon is. Októberre, mivel olyan 18-20 fok van arrafelé, már inkább a várost ajánljuk, de meg lehet próbálkozni a parttal is, hátha nincs hatalmas szél.

Kép
forrás: Wikimedia Commons
Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!