Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Még mindig tabutéma? Szívszaggató illusztrációk a vetélés fájdalmáról

Még mindig tabutéma? Szívszaggató illusztrációk a vetélés fájdalmáról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sokaknál még mindig tabu erről a szomorú és felkavaró témáról beszélni, de egy amerikai apuka meg szerette volna mutatni, hogy néha igenis muszáj...

És ha nem is szavakban, de egy szívszaggató és egyben gyönyörű rajzban fejezte ki fájdalmát, amin feleségével, Jordinnal osztozik most.

Curtis és Jordin egyébként esküvői fotósok és grafikusok, akik két cuki gyerek szülei. Nyár elején tudták meg, hogy Jordin 3. csemetéjüket várja! Nagyon boldogok voltak, ám a 6. heti ultrahangon szörnyű hírrel kellett szembesülniük: a baba nem növekedett tovább, sajnos meghalt, ezért volt, hogy a vizsgálaton az orvos már a szívhangját sem hallotta... A kicsi elvesztése teljesen letaglózta a párt, és Curtis szerint ezután fél órát sírtak összekapaszkodva az autójukban... Erről a fájdalomról született meg az alábbi rajz:

Curtis azt mondja: úgy érezte, hogy valahogy ki kell adnia magából ezt, és a rajzolás tűnt a legjobb megoldásnak. Ezzel egyben szeretne a többi hasonló cipőben járó embernek üzenni: nincsenek egyedül és ne szégyelljék, ha fáj!

Kép

Mi a véleményed a rajzról?

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!